Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu için nefesler tutuldu. 23 Haziran Cuma günü sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu sevenleri tarafından merak ediliyor. Yapımcıdan beklenen ilk açıklama geldi. Heyecanla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yarın başlıyor.

ATV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ekrana dönüyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, 5 Eylül Salı günü atv ekranında kaldığı yerden, izleyicisiyle buluşuyor.

Müge Anlı, yeni sezonda da uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına kilitleyecek. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? İşte o ayrıntılar...

HER SEZON BÜYÜK BAŞARI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugüne kadar; 1659 kayıp buldu, ayrı düşmüş 206 aileyi birbirleriyle kavuşturdu, 75 cinayet dosyası aydınlattı.

Kaybolma riski yüksek kişileri güvence altına almak için başlattığı Sevgi İzi projesiyle; 32 Bin 135 kişiye Sevgi İzi uygulaması yapıldı. Sevgi İzi sayesinde 85 kayıp çok kısa bir süre içinde bulundu, 230 gönüllü Sevgi İzi uygulayıcımızla Türkiye’nin 81 ili ile birlikte Azerbaycan ve Avrupa’da da proje yer almaya başladı.

Müge Anlı ve ekibi, ele aldığı cinayet ve kayıpların yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardımlarını sürdürdü. 754 akülü ve 6 Bin 550 tekerlekli olmak üzere toplam, 7 Bin 304 sandalye dağıttı. 8 Bin 163 öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımı yaptı ayrıca; 299 tane bilgisayar, fotokopi makinası ve projeksiyon cihazı göndermeyi de ihmal etmedi.

5 aileyi ev sahibi yapan, 10 ailenin de evini baştan aşağıya yenileyen Anlı, program içerisinde giydiği 1080 adet elbisesini de ihtiyaç sahiplerine göndererek yüzlerdeki gülümseye sebep olmaya devam etti. Yaptığı her yayınla çok konuşulan, gündem oluşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonuyla 5 Eylül Salı sabahı ATV’de.