Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Müge Anlı Yayın tarihi belli oldu: İşte yeni tanıtım

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için geri sayım sürüyor. Program 21 Haziran Cuma günü yayınlanan programıyla sezon finalini yapmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yakından takip eden izleyiciler özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırma yapıyor.

Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte cevabı...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihi belli oldu. Müge Anlı 2 Eylül'den itibaren ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya başlıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON TANITIMI

PROGRAMIN FORMATI NEDİR?

atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan'ın da yer aldığı televizyon programıdır.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor..