Abone Ol

Müge Anlı bir soruyla kayıp cesedi buldu!

Müge Anlı'nın programında aranan 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, oturduğu binanın kömürlüğünde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Müge Anlı bir soruyla kayıp cesedi buldu!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre vahşi cinayet, yaşlı kadının torununun ekranda polisiye olayları çözen bir program yapan Müge Anlı'dan yardım istemesi üzerine ortaya çıktı. Müge Anlı'nın dünkü programında "Evin bodrumuna baktınız mı?" diye sorması üzerine Nuray Özdeniz'in torununun evin bodrum katına indiği ve yaşlı kadının cesedini bulduğu öğrenildi.

KÜÇÜKÇEKMECE’de 9 Şubat’tan beri kayıp olan ve çocukları tarafından bir televizyon kanalının sabah kuşağı programında aranan 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, evinin kömürlüğünde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Eşini bir yıl önce kaybeden 4 çocuk annesi Nuray Özdeniz, 9 Şubat 2012’de kayboldu. Tüm aramalara rağmen annelerini bulamayan Özdeniz’in çocukları polise kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı araştırmalar da sonuç vermeyince, çocukları bir televizyon kanalındaki sabah kuşağı programına çıkarak ekran yoluyla annelerini aramaya devam etti. Ancak 11 gündür Özdeniz’in izine rastlanılmadı.


Kömürlükte bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede Özdeniz’in 26 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Komşularından bazıları, kendi halinde ve iyi bir insan olarak bildiklerini söyledikleri Özdeniz’in öldürülmesine bir anlam veremediklerini belirtirken, polis olayı aydınlatabilmek için çalışmalara başladı. (Milliyet)