Abone Ol

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı: Doktor Ali cerrrahi servisine dönecek mi?

Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerinde birinci sırada yer alan Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sıra dışı bir ameliyata giren Ferman ve Tanju zor anlar yaşayınca Patoloji bölümüne gönderilen Ali'yi çağırıyor. Bu karar ise Ali'nin kaderini belirledi.

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı: Doktor Ali cerrrahi servisine dönecek mi?

FOX TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor'un 11'inci bölüm fragmanı yayınlandı.

Savant sendromlu otizmli Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde, patoloji bölümüne gönderilen Ali için yeni bir umut doğuyor.

Fırsat karşısında önce çok mutlu olan Ali, gerçeği öğrenince yine hayal kırıklığına uğruyor.

Mucize Doktor 11. Bölüm 1. Fragmanı

YENİ GÖREVİNE ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR

Mucize Doktor, 14 Kasım Perşembe akşamı 10. son bölümüyle ekrana geldi. Ferman'ın kararıyla cerrahiden patoloji bölümüne gönderilen Ali Vefa, yeni görevine alışmaya çalıştı. Ancak bir yandan da Ferman'a geri dönmek için dil döken Ali, otizmli bir hastanın yaşadığı kriz dolayısıyla Tanju tarafından çağrıldı.

ALİ SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜYÜ BİR ARADA YAŞADI

Ferman ve Tanju aynı anda ameliyata giriyor. Ancak ameliyat sırasında beklenmedik bir olay yaşanıyor.

Doktor Tanju, ise kritik anlarda bulduğu çözümlerle bilinen Doktor Ali Vefa'nın hemen ameliyata girmesini istiyor.

Tanju'nun isteği Adil ve Ferman'ı şaşkına çevirirken Ferman tarafından çağrıldığını zanneden Ali, büyük bir sevinç yaşıyor. Ancak Ali'nin fikrin Ferman'dan çıkmadığını öğrenen Ali, büyük üzüntü yaşıyor.

MUCİZE DOKTOR'UN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Nazlı, patolojide olduğu için mutsuz olan Ali'yi cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ancak Ferman aldığı karardan çok emin olduğu için geri adım atmaz.

Ali'nin en büyük destekçisi olan Adil Hoca ise farklı bir şeyler amaçladığı için konuya sessiz kalmayı tercih eder. Bir hastanın ailesi Ali'yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar.