Abone Ol

Minibüste şort giyen kıza saldıran Ercan Kızılateş hakkında flaş gelişme

14 Haziran'da Pendik minibüsünde 'Ramazan'da şort giydiği için' üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a saldıran Ercan Kızılateş'le ilgili flaş gelişme yaşandı.

Şortlu kıza minibüste saldıran Ercan Kızılateş'le ilgili flaş gelişme

14 Haziran'da Pendik minibüsünde 'Ramazan'da şort giydiği için' üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a saldıran eden Ercan Kızılateş, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Hürriyet'in haberine göre saldırganın 'vergi kanununa muhalefetten' suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezası aldığı ve 20 Haziran'da tutuklandığı ortaya çıkmıştı.

Minibüste şort giyen kıza saldıran Ercan Kızılateş hakkında flaş gelişme - Resim: 1Şortlu kıza minibüste saldıran Ercan Kızılateş hakkında karar verildi

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

14 Haziran'da Pendik minibüsünde 'Ramazan'da şort giydiği için' üniversite öğrencisi Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş'in ifadesi ortaya çıktı.

Kızılateş ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı 'tahrik oldum' diye savundu. 'Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor' diyen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de genç kızdan şikayetçi oldu.

Saldırgan Ercan Kızılateş, ifadesinde şunları söyledi:
"Niyetli olduğum için bayan şahsı ikaz ettim. 'Bayan arkadaşım edep ve haya denen bir şey var, sizin bu şekilde toplu taşıma aracına binmeniz hiç yakışık almamış' dedim. Bayan bunun üzerine 'Sen de o zaman bakma arkadaşım' dedi. 'İnsanlar bazen nefsine hakim olamıyor, sizin bu giyim tarzınız beni tahrik etti' dedim.Elimin tersi ile yalnızca yüzünü ittim. Bunun üzerine bayan ayağa kalkarak saldırıya geçti. Ben yalnızca bayanın bana zarar vermesini engellemek için itekledim. Kamera kayıtlarına bakılırsa benim bayana saldırmadığım ya da darp etmediğim görülecektir."