Abone Ol

Mine Kılıç kimdir? Kaç yaşında nereli?

Mine Kılıç kimdir? Sinan Çetin'in 1993 yapımı 'Berlin In Berlin' adlı sinema filmi Hülya Avşar'ın kendini tatmin ettiği sahne Türk sinemasına damga vurmuştu. Sinan Çetin'in oğlu Rafel Cemo Çetin, babasının filmini 26 yıl sonra 'New York In New York' adıyla yeniden yorumladı.

Mine Kılıç kimdir? Kaç yaşında nereli?

Bu filmde Dilber'i canlandıran ve kendini tatmin etme sahnesini canlandıran Mine Kılıç ismi araştırılmaya başladı. Peki Mine Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? İşte Mine Kılıç hakkında tüm detaylar...

Mine Kılıç kimdir? Hülya Avşar'ın Berlin in Berlin filminde yer alan meşhur kendini tatmin etme sahnesi yeniden çekildi. Bu kez 26 yıl önce Hülya Avşar'ın canlandırdığı Dilber karakterini Mine Kılıç canlandırdı ve o meşhur 'kendini tatmin etme sahnesi' yeniden çekildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Mine Kılıç internette araştırılmaya başladı. Peki Mine Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? İşte Mine Kılıç hakkında her şey...

MİNE KILIÇ, HÜLYA AVŞAR'IN MEŞHUR SAHNESİNİ YENİDEN CANLANDIRDI!

Sinan Çetin'in 1993 yapımı 'Berlin In Berlin' adlı sinema filmi Hülya Avşar'ın kendini tatmin ettiği sahne Türk sinemasına damga vurmuştu. Rafel Cemo Çetin, babasının filmini 26 yıl sonra 'New York In New York' adıyla yeniden yorumladı.

HÜLYA'NIN KENDİNİ TATMİN ETTİĞİ SAHNEYİ CANLANDIRDI

'Dilber'i canlandıran Mine Kılıç, 26 yıl önce Hülya Avşar'ın 'Berlin In Berlin'deki kendini tatmin etme sahnesini 'New York In New York'ta tekrarladı.

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilen gerilim - dram türündeki 'New York New York'u Muammer Koçak ile Serdar Gözelekli yönetirken filmin başrollerini Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç, Ahmet Yıldırım, Sinan Sicimoğlu, Ahmet Utlu, Ege Deniz, Furkan İncegül, Gökçeay Yıldız, Serdar Deniz ve Ayla Algan paylaştı.

FİLMİN KONUSU NE?

Amerika, New York'ta yaşayan Türk bir ailenin gelini olan 'Dilber'in bir kaza sonucu kocasını öldüren New York'lu fotoğrafçı 'Dylan', çektiği vicdan azabıyla daha fazla yaşayamaz ve 'Dilber'i bulup ondan özür dilemek ister. Onu yaşadığı yere kadar takip ettiği gecenin sonu, evin büyük oğlu 'Mürtüz'ün de olaylara şahitlik etmesiyle büyük bir kovalamacaya dönüşür. 'Dylan', canı pahasına 'Mürtüz'den kaçarken, tesadüf eseri kendisini düşmanın evinde hapiste bulur. Törelere göre, 'özür dilemeye gelip evlerine sığınan Tanrı misafiri öldürülemez.' Ailesine ve törelere başkaldıramayan ama abisinin intikamını almak isteyen Mürtüz, elinde silahıyla 'Dylan'ın evden çıkmasını bekler.

MİNE KILIÇ KİMDİR?

1 Ocak 1986 yılında Mersinde doğdu. Türker İnanoğlu Sinema ve Televizyon Eğitim Vakfı Kamera önü oyunculuğu dersleri almıştır. Ayrıca Şahika Tekand Studio Oyuncuları eğitimi almıştır. Daha çok tiyatro alanında boy gösteren genç oyuncu daha sonraları dizi oyunculuğu ve sinema oyunculuğuna da başlamıştır. Ayrıca sunuculuk da yapmaktadır. Kendisini daha çok Büşra isimli filmde oynadığı başörtülü kadın rolüyle tanıdık. Genç oyuncu 170 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır.

Twitter Hesabı: @klcmne

Mine Kılıçın Oynadığı Dizi Ve Filmler
Aile İşi
Beni Böyle Sev
Al Yazmalım
Büşra Www.DiziOyunculari.Biz
Oyun Bitti