Abone Ol

Milyonları yasa boğan ölüm! SHINee üyesi Kim Jong-hyun hayatını kaybetti

Güney Kore'de milyonlarca hayranı olan SHINee grubunun üyesi Kim Jong-hyun hayatını kaybetti.

Milyonları yasa boğan ölüm!  SHINee üyesi Kim Jong-hyun hayatını kaybetti

Güney Kore'de milyonlarca hayranı olan SHINee grubunun üyesi 27 yaşındaki Kim Jong-hyun yaşamını yitirdi.

Güney Kore'nin önde gelen gruplarından SHINee üyesi Kim Jong-hyun'un hastaneye götürülmesinin ardından hayatını kaybettiği açıklandı.

Yonhap’ın haberine göre, SHINee’nin solisti 27 yaşındaki Kim, Cheongdam-dong bölgesindeki evinde yerel saatle 18.10’da bilinci kapalı halde bulundu.

Polis, Kim’in kız kardeşinin acil yardım hattını arayarak kardeşinin intihar edebileceği ihbarını paylaştığını aktardı.

Milyonları yasa boğan ölüm! SHINee üyesi Kim Jong-hyun hayatını kaybetti - Resim: 1

KIZ KARDEŞİ BULDU

Kardeşini Gangnam'daki evinde bilinci kapalı bir şekilde hareketsiz yatarken bulan kız kardeşi, sağlık ekiplerini ve yetkililere haber verdi.

Yetkililer, kalbi durmuş halde yakınlardaki bir hastaneye kaldırılan Kim’in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediğini söyledi.

KİM JONG-HYUN KİMDİR?

SHINee adlı grubun ana vokalisti, MBC Blue Night Radio sunucusu, dansçı, şarkı sözü yazarı, besteci ve model kimlikleriyle tanınan Kim Jonghyun, 8 Nisan 1990’da doğdu. Doğduğu kent olan Seul'de büyüdü.

2005'te S.M. Casting System'de keşfedildi. SHINee ile çıkış yapmadan önce Zhang Liyin ile onun ilk Çince albümü "I Will" için "Wrongly Given Love" (交错的爱) şarkısında düet yaptı. 12 Ocak 2015 tarihinde ilk solo albümü Base yayınlandı.

Milyonları yasa boğan ölüm! SHINee üyesi Kim Jong-hyun hayatını kaybetti - Resim: 2

Aynı yıl içinde ikinci solo albümü 'Story Op.1' da yayınlandı ve ilk solo konseri olan 'The Story By Jonghyun'u gerçekleştirdi. Şarkıcı aynı zamanda kendi yazdığı, bestelediği şarkıların hikayelerini konu alan 'Skeleton Flower' adında bir kitap yayımladı. Tüm bunları yaparken grubu SHINee'yle birlikte çalışmaya devam etti.