Abone Ol

Milli voleybolcu Duygu Bal'dan Boxer'a seksi pozlar!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Fenerbahçe`nin Milli voleybolcusu Duygu Bal, Boxer Dergisi`ne samimi açıklamalarda bulundu. Bal'ın fotoğrafları da oldukça dikkat çekti..

Milli voleybolcu Duygu Bal'dan Boxer'a seksi pozlar!

İŞTE DUYGU BAL\'IN BOXER\'A VERDİĞİ SEKSİ POZLAR -FOTO GALERİ-

İŞTE O RÖPORTAJ;

Yakın zamanda senin de bir dönem takım arkadaşın Neslihan Demir, rüzgârı esiyordu. Sadece filede değil magazin basınında da. Kıskandın mı hiç?
Kıskanmanın tam tersine, Neslihan’ı her yerde överim. Neslihan fırtınası sadece bir dönem esmedi. Ben kendimi bildim bileli voleybolda Neslihan fırtınası var. Voleybol camiası ve voleybolcular olarak buna hepimiz alışkınız. Ama ona karşı kıskançlık asla hissetmedim. Dünyada eşi benzeri olmayan bir yetenek Neslihan.

Sence güzel bir kız mı? Yoksa sen mi daha güzelsin?
Neslihan çekici bir kadın ve bence çekicilik güzellikten daha önde olan bir şey.


 Filenin en güzel kızı kim? Sensen “Benim” de.
Ben güzel bir kızım. Ama filenin en güzeli diye bir tespit yapamam. Güzellik kavramı herkese göre farklıdır. Çok beğendiğim ve beğenmediğim tipler var tabii. Güzellikten öte kendine bakmak daha önemli. Ben de kendine bakan biriyim. Buna rağmen kendimi çok güzel bulmam.


 Maçlarda çok sık laf atan biriyle karşılaşıyor musun? Var mıydı aralarında yaratıcı olanları?
Aramızdaki bağı anlatmam mümkün değil. Duygusalımdır. Kulübe geldiğimden beri taraftarla olan samimiyetimiz, iletişimimiz kardeşlikten öte. Dışarıda görenler sarılıyor, kolyeler yapıp hediye ediyorlar, dolma sarıp gönderenler var. Aramızda çok sıcak ve içten bir bağ var.


 Taraftarlarla aranda hiç unutamadığın bir anın var mı peki?
Sabiha Gökçen Havaalanı’nda bize yapılan karşılamada “Burayı yakacağız” dediler ve yaktılar. Sabiha Gökçen resmen yangın yerine döndü ve biz orada sadece kutlama yapıyorduk. Çok güzel bir gün geçiriyordum, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştuk ve aynı zamanda benim doğum günümdü. Bir taraftar arkadaşımız bana atkısını vermek istedi. Bunun üzerine polis ona engel oldu, arbede yaşandı, biber gazları atıldı. O olayın ardından çok korktuk, hepimiz çok üzüldük.


 Fiziksel özelliklerinden ötürü erkeklerin sana yaklaşmaları kolay olmuyordur. “Boyu boyuma” durumu var mı sende? Yani Tom Cruise fiziğinde biriyle olur musun?
Erkeklerin bana yaklaşması çok kolay olmuyor. En fazla laf atıyorlar. Çekingen yaklaşıyorlar bana. Bu da benim hoşuma gidiyor, laubali insanları çok sevmem. Çok ciddi bir huyum var. Uzun boylu bir erkekle asla birlikte olamam. Birlikte olduğum adamın mutlaka benden kısa olması lazım.


 Alımlı bir kızsın. Giyim kuşamla da aran var. Kıyafet seçerken veya ararken zorlanıyor musun?
Kendimle ilgilenmeyi seviyorum. Gündelik hayatın stresini o şekilde atıyorum. Kendimi motive etme şeklim, kesinlikle bakımlı olmak. Kıyafet ararken çok şükür hiç zorlanmıyorum.


 O kadar kamplara falan giriyorsunuz. Bize içeriden bilgi versene? Ne yapıyorsunuz geceleri?
Eskiden çok fazla çılgınlıklar yapıyorduk. Otelden karşıdaki evlere lazer tutuyorduk. Hatta bu işlerin elebaşı ben oluyordum genelde. Çılgın bir yönüm var, arkadaşlarım köyün delisi der bana. Onları güldürmek, eğlendirmek hoşuma gidiyor. Çok iyi erkek taklidi yaparım.


 Bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığın elinde silah tuttuğun fotoğraf epey olay oldu. Neden o fotoğrafları koydun?
Hoşuma gidiyor silahlar, arabalar.. Çocukken de arabalarla oynardım. Böyle şeylere ilgim var.