Abone Ol

Michael Rubin'den olay yaratacak 15 Temmuz Tweeti

FETÖ hayranı ABD'nin eski Pentagon yetkilisi, Neo-Con yazar Michael Rubin twitter üzerinden yine Erdoğan düşmanlığını sergiledi. 15 Temmuz ile ilgili twit atan Rubin tepkiyle karşılandı.

Michael Rubin'den olay yaratacak 15 Temmuz Tweeti

15 Temmuz darbe girişimini önceden yazan eski Pentagon yetkilisi, Neo-Con yazar Michael Rubin, Erdoğan düşmanlığı ile biliniyor. FETÖ'nün beslediği isimlerden biri olan Michael Rubin her fırsatta da kinini ortaya döküyor.

15 Temmuz'ın yıldönümünde ne yazacak diye merak edilirken yine 'hainliği' konusunda kimseyi şaşırtmadı. Attığı twitte hedef aldığı isimlere yenilerini eklediği görüldü. İşte o twit;

Michael Rubin'den olay yaratacak 15 Temmuz Tweeti - Resim: 1

Kimdir bu Michael Rubin?
Eski Pentagon görevlisi olan Michael Rubin, ABD derin devletinin adamlarından biri... İsrail sevdalısı olan Rubin, FETÖ'nün da sıkı destekçisi. Aslında Michael Rubin gibi adamların asıl sadakatleri farklı noktalaradır. Ergenekon davaları döneminde FETÖ'nün lideri Gülen'i hedef alıyordu. Hatta elebaşını gladyo düşmanı bir figürmüş gibi gösteriyordu. Ancak 17 Aralık olunca bir anda FETO sevdalısı olup çıktı. Rubin hakkındaki detaylı bilgileri aşağıdaki haberden öğrenebilirsiniz.