Abone Ol

Michael Jackson'ın kızı cinsel taciz iddialarına yanıt verdi

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Michael Jackson'ın iki erkek çocuğu taciz ettiği iddialarını içeren belgesel “Leaving Neverland” geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Michael Jackson'ın kızı cinsel taciz iddialarına yanıt verdi

Belgeselin yayınlanmasının ardından ilk defa konuşan Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, "Babamı savunmak benim görevim değil. Ben sadece herkesi sakinleştirmeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum" dedi.

Sputnik'in aktardığı habere göre; belgeselin HBO kanalında yayınlanmasından bir hafta sonra sessizliğini bozan 20 yaşındaki Paris Jackson, Twitter'da bir kullanıcının yorumuna cevap verdi.

'BEN SADECE HERKESİ SAKİNLEŞTİRMEYE VE AKIŞINA BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUM'

Kuzeni Taj Jackson'ın belgesele karşı yürüttüğü kampanyayı hatırlatan Paris Jackson, ailesinin, babasının adını temizlemek için gösterdiği çabayı desteklediğini söyledi.

Paris Jackson, "Ama benim görevim bu değil. Ben sadece herkesi sakinleştirmeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum. Olgun olun ve büyük resmi düşünün. İşte bu benim" ifadelerini kullandı.

İki bölümlük yaklaşık dört saat süren belgesel, ünlü popçunun 7 ve 10 yaşındaki iki erkek çocuğunu taciz ettiği iddialarına odaklanıyor.

Şuanda 30'lu yaşlarında olan Wade Jobson ve James Safechuck isimli kişiler, Jackson tarafından cinsel tacize uğradıklarını ve yıllar sonra bununla nasıl başa çıktıklarını anlatıyor.

Jackson'ın ailesi belgeseli 'linç' diye tanımlayarak HBO kanalına dava açarken, Kanada ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde bazı televizyon ve radyo kanalları tepki olarak ünlü popçunun şarkılarını çalmama kararı aldı.