Abone Ol

Metrobüste cinsel saldırı şüphelisi kendini böyle savundu: Korkup altımı ıslattım

Metrobüste bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Metrobüste cinsel saldırı şüphelisi kendini böyle savundu

Alınan bilgiye göre, dün Avcılar Saadetdere mevkisinde metrobüste bir kadın, yanındaki kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirterek, vatandaşlardan yardım istedi. 

Metrobüsteki vatandaşlarca yakalanan şüpheli Fatih Özdemir, Saadetdere metrobüs durağında polis ekiplerince gözaltına alındı. Kadın yolcu N.C. de polis merkezine giderek, şüpheli hakkında şikayette bulundu. 

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda, suçlamaları reddetti. Şüpheli Özdemir, kadının metrobüste kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdüğü öğrenildi.



Olayı araştıran polis ekipleri, kadın ve şüphelinin kıyafetlerini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

CHP üyesi iddiası yalanlandı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter'dan yaptığı açıklama ile tacizcinin CHP'li olduğu iddiasını yalanladı. Kaftancıoğlu açıklamasında, "İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir. Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır." dedi.