Abone Ol

Metin Hara'dan Beyaz Show'da Adriana Lima itirafları

Beyaz Show'a konuk olan yazar Metin Hara sevgilisiyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Metin Hara'dan Adriana Lima itirafları

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta Deniz Seki, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden ünlü yazar Metin Hara, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin başrol oyuncuları Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Survivor yarışmasının en renkli simalarından Cumali Akgül, ünlü müzisyen Yankı Alper ve “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın birincileri Aslı Can ve Can Altıntaş konuk oldu.

Programın giriş bölümüne konuk olan “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın birincileri Aslı Can ve Can Altıntaş, yaşadıkları aşırı heyecan ve sempatiklikleriyle herkesin dikkatini çekti.

Adriana Lima ile yaşadığı aşkla magazin gündeminin sürekli en üst sıralarında bulunan yazar ve konuşmacı Metin Hara, gece boyunca ilişkisi hakkında çeşitli ipuçları verdi. Beyaz’ın sürekli olarak ilişkileri hakkında meraklı sorular sorması ise herkesi güldürdü.

İşte o anlar:

Survivor’dan elenip ayağının tozuyla Beyaz Show stüdyosuna gelen Cumali Akgül’e Beyaz’ın büyük bir sürprizi vardı. Uzun süredir görmediği çocuklarını karşısında gören Cumali büyük şok ve sevinç yaşadı.

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin başrol oyuncuları Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul dizinin neden bu kadar tuttuğunu yorumlarken, Deniz Baysal aslında bu duruma şaşırdığını söyledi.

Düdük yuttuğu için gittiği hastanede nefes alırken çıkardığı sesler nedeniyle çekilen videosu sosyal medyada fenomen olan 14 yaşındaki Şerif Dönmez Beyaz Show’a konuk oldu. Şerif’in yaşadıkları herkesi gülme krizine soktu.