Abone Ol

Meryem dizisine sürpriz transfer: Meryem yeni bölümde Arif ölecek mi?

Meryem dizisinin 10. bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Kanal D ekranlarının çarşamba akşamlarına damga vuran duygu yüklü dizisi Meryem'in yeni bölümünde Arif'İn akıbeti belli olurken; kadroya sürpriz bir isim dahil olacak.

Peki Arif ölecek mi? Kadroya transfer olan sürpriz isim kim? İşte Meryem dizisiyle ilgili sürpriz gelişmeler!

Meryem yeni bölüm fragmanları ekranlarda dönmeye devam ederken dizinin kadrosuyla ilgili sürpriz bir haber geldi. Kanal D’nin başladığı günden bu yana izleyici tarafından büyük ilgi gören, reyting rekortmeni dizisi Meryem'in kadrosuna başarılı oyuncu Serhan Onat dahil oldu. İşte Meryem yeni bölüm fragmanı ve Serhan Onat'ın karakterine ilişkin detaylar!

Meryem 10. bölümünde Arif’in konuştuğu haberini alan Oktay ve Savaş, ne söylediğini öğrenmek üzere kliniğe doğru yol alırlar. Üstelik Meryem kliniğe girmiş, babasına ulaşmak üzeredir. Arif’in tek amacı ise kızını Oktay’a karşı uyarmak ve kendisini komaya sokan kişinin o olduğunu söylemektir. Burcu, kendisini ve Güçlü’yü yaralayanın Ertan olduğundan şüphelenmeye başlar. Burcu ve Güçlü, Ertan’ın peşine düşerlerken Savaş, Arif’in konuştuğu haberini verdikten sonra ortadan kaybolan hemşirenin peşine düşer.

Sevdikleri zarar gördükçe kendini daha da suçlayan Meryem, kaza gecesiyle ilgili gerçekleri yazdığı bir mektubu Sevinç’in mezarına bırakır ve yeni bir karar alır. Savaş, Meryem’i kararından vazgeçirmek ve ona gerçekleri göstermek için elinden geleni yapacaktır.

KADROYA SÜRPRİZ İSİM

Meryem'in kadrosuna başarılı oyuncu Serhan Onat dahil oldu. Dizide Avukat Beliz’in yurt dışından gelen kardeşi Berk’i canlandıracak olan ünlü oyuncu, yeni karakteri ve Meryem ile ilgili şunları söyledi;

“Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında birinci olan Meryem'e dahil olmam için aldığım teklif beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Oynayacağım karakteri öğrendiğimde ise hiç düşünmeden kabul ettim... Berk, karizmatik, gizemli ve iç dünyası karmaşık bir adam. Berk’in seyirciyle buluşması için sabırsızlanıyorum” dedi.