Abone Ol

Meryem 10. bölüm fragmanı yayında. Oktay köşeye sıkışıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem'in 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Meryem'in babasının hayatı, söyleyecekleri yüzünden tehlikeye mi giriyor?

Meryem dizisi 10. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Meryem’in babası kendisini bu hale sokan Oktay’ın adını bir kağıda yazıyor. Meryem, babasını bu hale getiren adamın Oktay olduğunu öğrenecek mi? Savaş, Şahitlik edecek kişiyi Oktay’dan koruyabilecek mi? Meryem 9. bölüm izle. İşte yeni bölüme ait ayrıntılar…

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Meryem 9. Bölümde Meryem gerçekleri daha fazla saklamak istemiyor; Burcu ile Güçlü ölümle burun buruna geliyor! Meryem'in baskını, Beliz'in de kazaya dair gerçekleri öğrenmesine yol açar. Beliz de artık Oktay'ı tanıyamamaktadır. Oktay, kaza anında arabada olduğunu itiraf eder. Beliz, duydukları karşısında büyük bir şok yaşar.

Burcu, gizli dosyayı almaya çalışan biri tarafından sokak ortasında dayak yer. Onun yardımına koşan Güçlü'yü büyük bir tehlike beklemektedir. Burcu'yu kurtarmaya çalışan Güçlü, silahla vurulur. Güçlü ile Burcu'nun yaşadığı tehlike, kaza gecesiyle bağlantıları yavaş yavaş ortaya çıkaracaktır.

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Meryem 10. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay köşeye sıkışıyor! Meryem’in babasının hayatı, söyleyecekleri yüzünden tehlikeye mi giriyor? Meryem’in babası, kendisini bu hale getiren Oktay’ın adını kağıda yazmıştır. Hemşire, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez ve ilk işi koşarak Savaş’ı aramak olur. Diğer yandan bunlara tanıklık eden Oktay’ın adamı ise Oktay’ı arayarak bilgi verir. Savaş ve Oktay tüm hızlarıyla hastaneye doğru hareket eder.

Oktay artık köşeye sıkışmaya çok yakındır. Kendisini bu durumdan kurtarabilmek için gözünü karartmış ve herkesi öldürmeyi bile kabullenmiştir. Meryem, babasını bu hale getiren adamın Oktay olduğunu öğrenecek mi? Savaş, canlı şahitlik yapabilecek adamı Oktay’dan koruyabilecek mi?