Abone Ol

Merve Özbey Oğuzhan Uğur'la sevgili mi? Oğuzhan Uğur kimdir?

Birkaç ay önce nişanlısı Murat Binici'den kendisini aldatmasıyla ayrılan Merve Özbey, Youtube'da en çok izlenen isimlerden biri olan şarkıcı oyuncu Oğuzhan Uğur'la sevgili olduğu iddia edildi.

Merve Özbey Oğuzhan Uğur'la sevgili mi? Oğuzhan Uğur kimdir?

Merve Özbey aradığı aşkı Oğuzhan Uğur'da buldu. Merve Özbey, Youtube'da program yapan Oğuzhan Uğur'un programına katılmış ve Uğur'a şarkı söylemişti...

İkili'nin sevgili olduğu iddia edildi. Peki Oğuzhan Uğur kimdir? Ünlü isimler haklarında çıkan aşk dedikodularını doğruladı mı? İşte detaylar...

MERVE ÖZBEY İLE OĞUZHAN UĞUR SEVGİLİ Mİ?

O günden sonra samimiyeti ilerleten ikili, sürpriz bir beraberliğe başladı. Öte yandan Mall Of İstanbul'daki Moi Sahne de konser veren Merve Özbey, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.

Youtube izleyicileri Merve Özbey'in performansından etkilenen Oğuzhan Uğur'u görünce iyi bir çift olabilecekleri konusunda yorum yaptı.

Merve Özbey Oğuzhan Uğur'la sevgili mi? Oğuzhan Uğur kimdir? - Resim: 1

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Yıllardır ürettiği ilginç şarkılarla popüler olan, şimdilerde adını video paylaşım sitesi Youtube üzerinden çektiği videolarla duyuran şarkıcı ve Youtuber Oğuzhan Uğur, şimdilerde en çok merak edilen isimlerden biri. 'Onedio' sitesinin Youtube kanalında ve kendi sahibi olduğu 'Babala' kanalında bazen konuklarla bazen de kendi başına yaptığı programları eğlenceli anlatımı ve hayatından komik anlara yer verdiği kısımlarla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Peki Oğuzhan Uğur kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Yönetmen Osman Sınav’ın asistanlığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Okul eğitimi döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumludur. Hem müzik, hemde oyunculuk dünyasında yer alan Oğuzhan Uğur bir dönem Youtube üzerinden şeberme adını verdiği absurd skeçlerle hatırı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

2011 senesinde Ağır Abi isimli sinema filminin senaristlik ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Ayrıca 2012 yılında Çok Şükür isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Albüm dışında tekli single çalışmaları ile müzik kariyerini sürdüren Oğuzhan Uğur’un single çalışmaları Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç.

Pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın ise Leyla isimli şarkısının klip videosunun yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Mağlubiyet isimli parçayı Murat Dalkılıç ile birlikte seslendirmiştir.

Günümüzde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video yayınlarına devam etmektedir.

(Posta)