Abone Ol

Merve Özbey: Kendimi daha dişi hissediyorum

Merve Özbey, "Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" albümünde yer alan ‘Vuracak’ parçasına klip çekti. Şarkıcı, Ümraniye Platoları’nda gerçekleşen çekim öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

Merve Özbey: Kendimi daha dişi hissediyorum

Her klip çekiminde heyecanlandığını dile getiren Merve Özbey, aynı zamanda ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümünde yer almaktan da onur duyduğunu vurgulayarak,

"Parçanın sevilmesi dinleyenlerin takdiri. Artık izleyenlerin de takdiri olacak. Önemli bir albüm. Yıldız Tilbe Türkiye’deki en önemli sanatçılardan. Bu albümde, olmak için çok zorladım. Meğerse varmışım haberim yokmuş.

Yokum diye çok korkmuştum. Ömrü hayatım boyunca yer aldığım en doğru projelerden birisi. İlk ikide olmasındansa bu albümün içinde olmak benim için daha önemli" şeklinde konuştu.

'30 YAŞIMA 15 GÜN VAR'

Son zamanlarda yeni tarzıyla dikkati çeken şarkıcı, işin püf noktası sorulduğunda, "30'a 15 gün var. İnsan kendini tanıyor; ne yakışır, ne yakışmaz. Kendini profesyonel ellere teslim edince böyle bir sonuç çıkıyor. Gün geçtikçe kendimi daha dişi hissediyorum" cevabını verdi.

(Posta)