Abone Ol

Merve: İyi değilim! Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı

Star TV'nin başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 15. bölüm fragmanı yayında!

Merve: İyi değilim! Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler'in 14. son bölümünde Edip ve Oya'nın 1996 yılında yaşananları itiraf etmesinin ardından ortalık karıştı. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 15. yeni bölüm fragmanı önizleme olarak yayınlandı...

Ufak Tefek Cinayetler, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yayınladığı her salı günü reytingleri alt üst eden, ekranın en farklı yapımlarından olan dizi son bölümü ile ivme arttırmıştı malum. Ufak Tefek Cinayetlerin'in 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünde neler yaşanacak cevabı haberimizde...

14.bölümde Oya'nın evinde verdiği yemekte dananın kuyruğu koptu. Oya ve Edip 1996 yılında yaşanan her şeyi hem Taylan, Serhan ve Arzu'nun kızı Nilay'ın önünde anlattı. Hem de geçmişin hesabını kesti. İşler iyice çığrından çıktı. Serhan, Merve'ye boşanmak istediğini söyledi.

Pelin'in kocası Oya'nın eski sevgilisi Taylan evi terk etti. Nilay ise annesinin yanından ayrılıp babası Mehmet ve hiç sevmediği sevgilisi Duygu'nun yanına gitti.

Her şeyden öte asıl bomba Merve'nin abisinin sorgu sırasında Merve'nin bir zamanlar Edip'e aşık olduğunu söylemesi oldu. Dizinin finalinde ise Serhan, koşa koşa Oya'nın yanına gitti. İkilinin öpüştükleri sahnede ise kendilerine eşlik eden şarkı Sibel Alaş'ın 'Adam' şarkısı oldu.

Oya ve Serhan arasında, bundan sonra nasıl bir gelişmenin yaşanacağı ise Ufak Tefek Cinayetler'in 15. bölümünde belli olacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizi biter bitmez meraklı izleyicilerin internet üzerinde ilk aradığı şey Ufak Tefek Cinayetler 15.bölüm fragmanı oldu. Fragman yerine sneak-peak denen diziden ufak bir önizleme yayınlandı. Ve önizleme de yaşananlar kafaları daha çok karıştıracak gibi görünüyor. Akıllardaki soru şu 'Edip'in asıl planı ne?'

Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı