Abone Ol

Mert Fırat Kayınvalidemi çok seviyorum dedi, İdil Fırat’tan bir ilk

Woman TV ekranlarında deneyimli programcı Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Şafak Yavuz’un Vizörden Programı ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Mert Fırat Kayınvalidemi çok seviyorum dedi, İdil Fırat’tan bir ilk

Bu hafta ünlü oyuncu Mert Fırat Şafak Yavuz’un konuğu.
Türk halkının gönlünü başarılı performansıyla ve yakışıklığıyla fetheden ünlü oyuncu yaşamına dair bilinmeyenleri ilk kez Şafak Yavuz’un Vizörden programında anlattı.

Geçen yıl İdil Fırat’la dillere destan bir düğünle evlenen yakışıklı oyuncu özellikle kadın hayranlarını bu ani evlilik kararıyla çok şaşırtmıştı.

Özel hayatına dair pek çok iddia ortaya atılmıştı ancak Mert Fırat bu süreç içinde özel hayatına dair hiç konuşmadı.

Ünlü oyuncu mesleki kariyeri kadar görev aldığı sosyal sorumluluk projeleriylede adından sıkça söz ettiriyor.

Özellikle Kadın Hakları ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri ve konularına hassasiyet gösteren Mert Fırat Türkiye’nin ilk ulusal yayın yapan Kadın

Televizyonu Woman TV de ünlülerin sohbet adresi haline gelen Şafak Yavuz’un Vizöründen Programına konuk oldu ve başarılı televizyoncu Şafak Yavuz’a hayatına dair çok samimi ve çok özel açıklamar yaptı.

İdil Fırat’la neden kısa sürede evlilik kararı aldı? Evde eşine yardımcı olur mu? Yakında baba olmak istiyor mu? İdil Fırat’a nasıl aşık oldu? 

Kayınvalidesini çok sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu Mert Fırat İdil Fırat ile annesinin de çok iyi anlaştığını söyledi.

Şafak Yavuz’un sorusu üzerine eğer bir gün eşim ve annem arasında sorun çıkarsa onları baş başa bırakmam aracı olur çözüm bulurum dedi.

Çocuk istediklerinide sözlerine ekleyen Mert Fırat’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Şafak Yavuz’un Vizöründen Programının Mesajınız Var köşesinde sürpriz isimlerden video mesajlar paylaşılıyor. 

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat’ın konuk olduğu bölümde başta eşi İdil Fırat olmak üzere ünlü dostlarından ve ailesinden sürpriz mesajlar geldi.

İşte o video...

Mert Fırat her bir mesajda çok şaşırdı çok duygulandı.

Özellikle İdil Fırat’ın ilk defa eşi Mert Fırat için bu kadar samimi ve açık bir şekilde kamera karşısında duygularını ifade etmesi, evlilikleri konusunda merak edilen her şeye yanıt niteliğindeydi.

Mert Furat’ın her daim yanında olan yakın dostu ünlü oyuncu 
Gökçe Bahadır’da sürpriz video mesaj gönderenlerdendi.

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat çocukluğundan başlayarak şöhret basamaklarını nasıl çıktığını? Garsonluk yaptığı günlerden bugüne nasıl geldiğini? başından geçen ilginç olayları bütün samimiyetiyle ilk kez Şafak Yavuz’a anlattı.

Şafak Yavuz’un Vizöründen bu hafta Mert Fırat hayranlarının kaçırmaması gereken bir bölüm var.

Sürprizlerle dolu olan Şafak Yavuz’un Vizöründen programı Mert Fırat’a olduğu kadar izleyiciyide sürprizler yaşatacağa benziyor.

Şafak Yavuz’un Vizörden her Pazartesi günü saat 20.00 de kaçıranlar için Salı günü saat 12.00 de Woman TV ekranlarında.