Abone Ol

Merak edilen soru yanıt buldu! Kadınlar sekste ne istiyor?

Biraz çaba gösteren her erkek kadınını hem yatakta hem de hayatta kolaylıkla mutlu edebilir.

Merak edilen soru yanıt buldu! Kadınlar sekste ne istiyor?

Biraz çaba gösteren her erkek kadınını hem yatakta hem de hayatta kolaylıkla mutlu edebilir.

Dozunda duygusallık ister

Kadınlar sanılanın aksine "hayatımda seks olmasa da olur" diyecek kadar seksten uzak değiller. Önemli olan erkeğin kadınına nasıl yaklaştığı, seks yapmayı nasıl talep ettiği. Duygusallıktan tamamen uzak bir seks beklentisi hiçbir kadını tatmin etmez. Kadınlar önce biraz duygusallıkla başlayan sevişmelerden hoşlanırlar. Ama bu duygusallığın dozunu iyi ayarlamak gerekir. Sevgi kelebeği gibi dolaşan bir erkek de hiç çekici değil, söyleyelim!

İletişim kurmak ister

Kadınlar sadece normal hayatlarında değil, seks esnasında da her daim partnerleriyle iletişim halinde olmayı isterler. Çoğu kadın sevişme esnasında konuşmaktan hoşlanır. Hayır, tabii ki bugün öğle yemeğinde ne yediği hakkında değil! Seks arzusunu kışkırtıcı diyaloglardan bahsediyoruz.

Sevişmeden sonra ilgi ister

Kadınlar sevişmeden hemen sonra, sanki kısa süre önce sevişmek için can atan, heyecanlı ve atik davranan o değilmiş gibi, hemen giyinip evden çıkan, televizyon izlemeye kaldığı yerden devam eden ya da hemen uykuya geçen erkeklere sinir oluyorlar. Pudra'daki habere göre, sevişme sonrası kolay uykuya geçmek erkekler için hormonal bir zorunluluk olabilir ama ya diğerleri... Kadınlar sevişme sonrasında da kendilerine gösterilen ilginin devam etmesini istiyorlar.

Zevk noktalarını bilen erkek ister

Kadınlar yatakta kendilerini tatmin edebilen erkek istiyor. Kadın vücudunu tanıyan, kadın bedeninin zevk noktalarına hakim olan erkekler şanslılar. Bu konuda bilgi almak için kadınların zevk noktaları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Erken boşalmayan erkek ister

Kadınlar yatakta erken boşalan erkeklerden nefret ediyorlar. Elbette bu durumun bir ya da iki kez olması tolere edilebilir; ama her defasında yarışı erken bırakmak, hiçbir kadının tahammül edebileceği bir şey değil.

Geç boşalmayan erkek ister

Kadınlar saatlerce boşalamayan erkeklerden de dertliler. Çoğu kadın çoktan orgazma ulaştığı halde, erkeğin boşalmasını beklemekten sıkılıyor. Ayrıca, süre uzadıkça yaşadığı zevki de unuttuğu için, bu sevişmeden hiçbir tat almıyor. Sevgili erkekler, bir an önce konsantre olup şu yarışı partnerinizle yakın zamanlarda bitirmeyi deneseniz iyi olur!

Farklı pozisyonlar ister

Sadece vajinal penetrasyonu sağlayarak kadınını zevkten deliye çevirdiğini sanan erkekler yanılıyorlar. Kadına sevişmede zevk vermenin tek yolu bu değil elbette. Her an kadınının sevişmekten zevk alıp almadığını fark eden, onu zevkten deliye çevirebilecek pozisyonları bulabilmek için çaba sarf eden erkekler, bu işten kazançlı çıkıyorlar. Mükemmel orgazm için 6 seks pozisyonu başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Habertürk