Abone Ol

Genç erkekler neden olgun kadından hoşlanır?

Vatan yazarı Ayşe Brav, yaşlanmayla ilgili bir yazı kaleme aldı. Brav'ın o yazısı şöyle...

Genç erkekler neden olgun kadından hoşlanır?

Yeni açılan lokantalardan birinde oturuyoruz… Ben telaşla yanımdakilere,”Kalkmam lazım çocuklar Nihat’a gideceğim, bana çektiği klibi gösterecek” dedim. Bilmem kimin klibi, çok seksi kadın değil mi? deyince masadaki erkeklerden biri  “kaç yaşında” dedi. "Galiba 56 filanmış" deyince "Ne seksisi yahu bu yaşta kadınla kim yatmak ister “Dinozor" işte dedi. Allah'ım benim de elliye 2 senem kaldı etraf çıtır kız kaynıyor hakikaten bitti mi yani ”gitti gidiyor com” mu diye içim içimi yedi.


Yaşlanmak çok ürkütücü gelmeye başladı bana, 50 yaşa doğru ilerliyorum ne olacak beni artık hiç kimse seksi bulmayacak mı, bitti mi kardeşim bitti mi yani derken yolda Biricik Suden’i  gördüm. Taş, bildiğin taş… 30 yaşında kadınlar eline su dökemez. Anti-aging programıyla, sporla doğru beslenerek bu durumda kaldığını söyledi. Evet ya, birden düşündüm etrafımda aslında 45’i geçmiş ne kadar çok seksi kadın var. Aslında ben onları daha çok bile beğeniyorum. Bu kadınlar vücutlarını tanıyor, nasıl davranacağını, nasıl giyineceğini çok iyi biliyor.

Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyor

Hatta bir arkadaşım bizler yaşında erkeklerin genç kızlara meraklı olduğunu ama genç erkeklerin de olgun kadınlardan hoşlandığını ona asılan bütün erkeklerin genç olduğunu söyledi. Yaşasın. Durum buradan bakınca da şahane. İstanbul'da benim beğendiğim bu yaş gurubunda Biricik Suden, Lal Feray, Güllü Aybar, Ayşegül Aldinç, Fatoş Yalın, Banu Çarmıklı, Yonca Ebuzziya, Gülse Birsel  gibi isimler var. Hepsi çok hoş ve bence yaş aldıkça gençliklerinden bile iyi bir hale geldiler. Gelin, dünyadaki 50 yaş taşlarına bakalım, Madonna, Demi Moore, Julia Roberts, Nicole Kidman, Liz Hurley , Elle Macpherson, Julianne Moore gibi isimler ve  hepsi de gerçek taş! Menopoz lafı yine de çok ürkütücü geliyor bana ve bu korkuyu da atlatamıyorum. “Menopozlu kadın” diye bir terimi hayatımıza gayet antipatik tasvirlerle soktular. Birisiyle kavga ediyorsun “Ne o abla menopozun mu tuttu?” oluyor. Asabiyetin, sinirin haklı agresyonun veya öfken dönüyor dolaşıyor oraya bağlanıyor. Ve ben de bütün bu korkuları atmak için bence Türkiye’nin en önemli anti-aging uzmanı Sema  Eren’e gittim.

Benjamin Button kadınlar

Yaşsız kalmak ne demek, Benjamin Button kadınlardan olmak için ne gerekiyor? Yani ben bir Ajda Pekkan bir Nebahat Çehre olmak için ne yapmalıyım, bunları konuştum ve inanın çok mümkün. Bunun sırlarını ve nasıl olunacağını da haftaya anlatacağım. Ama kızlar bilin ki dünya nüfusunun dörtte biri menopoza girmiş kadınmış. Gayet büyük bir günü konuşuyoruz. Biz de gelin, MSKK Kulübünü “(Menopozlu Seksi Kadınlar Kulübü) kuralım ve bu yaşımızın keyfini yaşayalım.