Abone Ol

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Eski kedicik mi?

Çağatay Ulusoy'un birlikte rol almak istediği Melisa Aslı Pamuk'un kedicikleri ile ünlü Adnan Hoca'nın A9 kanalında karşısına oturduğu ortaya çıkmıştı. Peki Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Eski kedicik mi?

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alacağı ilk Türk orijinal Netflix dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Dizi için birçok isimle görüşülürken Çağatay Ulusoy'un yapımcısına "Benim favorim Melisa Aslı Pamuk" dediği öğrenildi. Yapımcıların Melisa Aslı Pamuk'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Bu gelişmeyle birlikte Melisa Aslı Pamuk kimdir sorusu yeniden gündeme geldi.

Hayatı merak edilen Melisa Aslı Pamuk'un ünlü olmadan önce Adnan Oktar'ın programına konuk olduğu görüntüler yeniden konuşuluyor.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Eski kedicik mi? - Resim: 1

Melisa Aslı Pamuk, görüntülere ilişkin zamanında şu açıklamayı yapmış: ''Hollanda'dan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler.

Çok tesadüf gelişti her şey. İlk geldiğim ay, kim olduğunu bilmiyorum. Karşısına geçtim sürekli 'maşallah, inşallah' diyor. Ne oluyor dedim. Sonra dinimizden bahsetmeye başladılar. Tamam ben de Müslümanım ama bu kadar dillendirmeye gerek yok.

Sonra 'Hollanda'da esrar serbestmiş böyle bir şey var mı?' dedi. 'Evet' dedim. Bu adam kim, ne oluyor burada dedim. Esrar konusu üzerine gitmeye başlayınca beni programdan kovdular. Çünkü çok rahatsız oldum. Doğru bir yerde değilim dedim''

MELİSA ASLI PAMUK ASLEN NERELİ

14 Nisan 1991'de dünyaya gelen Melisa Aslı Pamuk Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve model. Melisa Aslı Pamuk Miss Turkey 2011 Güzeli.

İşte o video...

(internethaber)