Abone Ol

Melih Gökçek'ten Abdulkadir Selvi'ye çok sert sözler: Utanmıyor musun?

Mansur Yavaş için kullandığı ifadelerinin bilerek çarpıtıldığını savunan Melih Gökçek, gazeteci Abdulkadir Selvi'ye tepki göstererek "Sen bile bile insanları enayi yerine koyup, olayı çarpıtmaktan utanmıyor musun?" dedi.

Gökçek'ten Abdulkadir Selvi'ye çok sert sözler

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek, Hürriyet Gazetesi yazarı gazeteci Abdulkadir Selvi'ye tepki gösterdi.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş için “Makedon olduğunu ispat edersem adaylıktan çekilecek misin?” sözlerinin çarpıtıldığını savunan Melih Gökçek, Abdulkadir Selvi için çok sert ifadeler kullandı.

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Gökçek, Selvi'ye "Bizden gözüküp, bizim cenaha yağ çekip, gerçekte karşıya hizmet eden sembollerden birisi" diye seslendi.

Gökçek paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

Bugün nasibimiz medyacılardan açıldı... Bizden gözüküp, bizim cenaha yağ çekip, gerçekte karşıya hizmet eden sembollerden birisi, Abdulkadir Selvi... Dayanamamış bugün Mansur Yavaş'a yağ üzerine yağ... Sonunda da ne şiş yansın ne kebap yansın Özhaseki'ye yağlar...

'TAM BİR ANLAMA ÖZÜRLÜ YA DA...'

Samimi söylüyorum Selvi, ya tam bir anlama özürlü ya da tam bir algı yönetimcisi. Ben "Mansur Yavaş Makedonyalı, Öz be öz Ankara’lı değil" diyerek büyük bir suç işlemişim.

Ya Selvi, benim annem Kosovalı yani göçmenim. Ben nasıl Mansur beyi yüz kızartıcı suç gibi Makedonyalılıkla suçlarım. Tam tersine ceddinle iftihar etmekten utanma diyorum.

'UTANMIYOR MUSUN?'

Sen bile bile insanları enayi yerine koyup, olayı çarpıtmaktan utanmıyor musun?

Melih Gökçek'ten Abdulkadir Selvi'ye çok sert sözler: Utanmıyor musun? - Resim: 1

Melih Gökçek'ten Abdulkadir Selvi'ye çok sert sözler: Utanmıyor musun? - Resim: 2