Abone Ol

Melih Gökçek: FETÖ insanları üç harflilerle etki altına alıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu programda Fethullah Gülen'in insanları üç harfliler (cinler) ile kontrol altına aldığını iddia etti.

Gökçek: FETÖ insanları üç harflilerle etki altına alıyor

Gökçek cinler ile ilgili söyledikleri karşısında şaşıran sunucu Hakan Çelik'in "siz buna inanıyor musunuz" sorusu üzerine ise "Tabii ki. Bakın Cumhurbaşkanımız 3 saat ile suikastten kurtuldu" yanıtını verdi.

Darbe girişimi gecesi belediyede olduğunu belirten Gökçek “O gece Ankara’da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı Aleksandr Dugin ile belediye binasında sohbet ettik. Normalde gece 1’e 2’ye kadar binada kalırdım. Onu uğurladıktan sonra saat 10 civarında ben de belediyeden ayrıldım. Yolda jetleri gördük” dedi.

Kendisinin binadan ayrılmasından 20 dakika kadar sonra başlarında 2 astsubayın bulunduğu askerlerin belediyeye geldiğini anlatan Gökçek “Sayın Cumhurbaşkanımız Marmaris’te saldırıdan 15 dakikayla kurtulmuştu. Ben de 20 dakikayla kurtulmuş oldum” dedi.

Silah taşımadığını belirten Gökçek ancak özel bir koruma ekibinin olduğunu söyledi.

Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde FETÖ mensuplarının olup olmadığının sorulması üzerine ise "Var, kesin var. Temizleyeceğim" dedi.

‘YÜZDE 100 FETÖCÜLER VAR’ DEDİM

Putin’in danışmanıyla ‘ne konuştukları’nın sorulması üzerine ise Gökçek çarpıcı detaylar verdi. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında sınır ihlali yaptığı için düşürülen Rus uçağı sonrası yaptığı açıklamaları hatırlatan Gökçek “Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rusya-Türkiye ilişkilerinin düzeltilmesi üzerine açıklamalarda bulundum. Belli ki bu açıklamaların üzerine beni ziyaret etmek istediler” dedi.

Gökçek darbe girişiminden saatler önce Dugin’e de “Bu olayın arkasında yüzde 100 FETÖ’cü subaylar var” dediğini savundu.

“ARINÇ’LA BARIŞMADIM…”

‘Gülen cemaatine yaptığım yardımlar konusunda pişmanım’ diyen Gökçek eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile girdiği ‘cemaat polemiği’ne ilişkin ise “Arınç’a dava açacaktım ama Başbakan rica edince vazgeçtim. Onunla barışmadım” dedi.

“FETHULLAH GÜLEN’İN CİNLERİ”

Fethullah Gülen’in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olayı cinlerle yaptığını savunan Gökçek “Üç harflilerle yapıyor bu işi. Bana da altın gibi değerli bir metal ve cevşen vermişti. Bu işleri üç harflilerle yapıyor” dedi. Hakan Çelik’in “gerçekten inanıyor musunuz buna?” sorusuna ise “İnanırım. Canlı olarak benzer olaylarla karşılaştım…” yanıtını verdi.

Gökçek, Hakan Çelik’in ‘Madem öyle neden başarıya ulaşamadı” sorusuna ise “Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah’ın kudretire kadar yapıyor. Allah koruyor” yorumunda bulundu,