Abone Ol

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! 8. bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Meleklerin Aşkı’nın 8. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! 8. bölümde neler olacak?

Melike “Hamileyim!” haberiyle herkesi şaşırtırken Yağmur, Ekrem’in elinden zor kurtuluyor. Necmettin’in salon beyefendisi kimliğinden çıktığı tanıtımda çocuklarla körebe oynayan Melek, karşısında Yağmur’u buluyor.

Lunaparka giden, birlikte yemek yapan ve aralarındaki buzları eriten ikilinin gönüllerince eğlendiği anlar dikkat çekiyor. Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini birleştiren Meleklerin Aşkı, her Perşembe Show TV’de ekrana geliyor.

Meleklerin Aşkı’nın bu akşam ekrana gelen 7. bölümünde Yağmur bir kez daha Melek’in hayatını kurtarıp, onu uçurumun kenarından aldı. Yağmur tüm cesaretini toplayıp ilan-ı aşk edecekken, ne diyeceğini anlayan Melek onu susturdu.

Melek’i sürekli görmeye devam ederse acısının katlanacağını düşünen Yağmur, huzurevine dönmeye karar verdi. Tüm problemleri sihirli dokunuşlarıyla halleden Yağmur’u geri getirmek için huzurevine giden Çekilmezler Yağmur’u ikna ederek eve dönmesini sağladı.

Meleklerin Aşkı 8. bölüm 1. fragman

Melek, kendini onarmak için kimsesiz çocuklara gönüllü öğretmenlik yapmaya başladı. Melek’in çalıştığı kurumdaki tiyatro gösterisine gönüllü olarak çıkan Yağmur ve Çekilmezler, Melek’i karşılarında buldu. Artık Melek ve Yağmur bir masalın başkahramanıydı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Ersoy Güler’in yazdığı, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan’ın oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı’nın yeni bölümü 30 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de Show TV'de!