Abone Ol

Mehmet Özhaseki konuşurken haber kanallarının hali

Hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Mansur Yavaş'ın konuşmasına yer vermeyen televizyon kanalları, bugün rakibi Özhaseki'nin Yavaş hakkındaki suçlamalarını canlı yayın olarak verdi.

Özhaseki konuşurken haber kanallarının hali

Hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş'ın konuşmasına yer vermeyen televizyon kanalları, bugün rakibi AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin Yavaş hakkındaki suçlamalarını canlı yayın olarak verdi.

Bir gazetenin Mansur Yavaş hakkında basın toplantısında soru almamasına ilişkin sorusuna ise 'Kaçtı' göndermesi yapıp güldü.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında hakkındaki iddilara ilişkin haberi yapan gazete, Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı açıklayan Mansur Yavaş'ın konuşmasını televizyon kanalları görmezden gelmişti.

Mansur Yavaş basın toplantısında konuşurken A Haber "Mansur Yavaş'ın mağdur ettiği iş insanı" diye kanalına konuk ettiği Necmettin Kesgin'i yayınmıştı. Öte yandan CNN Türk AKP Çatalca adayının projelerini, NTV spor haberini, TRT Haber soygun haberini ekranlara taşımıştı. Habertürk ise Yavaş'ın basın toplantısının bir kısmını verdikten sonra yayıyını kesmişti. Mansur Yavaş'ın basın toplantısını yayınlayan kanal ise Halk Tv olmuştu.

ÖMER ÇELİK VE MEHMET ÖZHASEKİ'Yİ DAKİKALARCA CANLI OLARAK VERDİLER

Mansur Yavaş'ın basın açıklamasını canlı olarak vermeyen haber kanalları geçtiğimiz gün açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in Yavaş hakkındaki suçlamalarını dakikalarca canlı olarak yayınlamıştı.

Bugün AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin suçlamalar yöneltti. Özhaseki'nin Yavaş hakkındaki açıklamalarını televizyon kanalları yine dakikalarca canlı olarak ekranlardan verdi.

GAZETECİ SORDU, ÖZHASEKİ: 'KAÇTI' DEYİP GÜLDÜ

Özhaseki, Mansur Yavaş hakkındaki suçlamalarının ardından gazetecilere soru sormak isteyen var mı? diye sordu. Söz alan ve ismini vermeyen bir gazeteci "Sayın Mansur Yavaş soru almadı siz ise gazetecilerin karşısına geçtiniz ve soru aldınız bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz" diye sordu.

Özhaseki ise soruya Yavaş'ı hedef alarak, "Arkadaşlar eline bir bülten tutuşturmuşlar. Bir strateji çizmişler. Bunun cevap verilecek tarafı yok. Sen başkalarını suçla kaç kurtul demişler. Biz de onu gördük. Biz netlikle ifade ediyoruz. Bu kirli ilişkinin tarafı ne AK Parti ne de AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki’dir. Bu ilişkiyi gazetelerde öğrendik.

Şahısları da tanımıyoruz. Ankara kamuoyunun öğrenmek istediği sorular var. Karşı taraftan da cevap bekliyoruz." ifadelerini kullandıktan sonra "rakibimiz gibi kaçmayalım buradan." deyip güldü.