Abone Ol

Meghan Markle'ın o dizideki ateşli sahneleri başını ağrıtıyor

Prensi Harry ile 19 Mayıs'ta evlenmeye hazırlanan ve 7 yıldır rol aldığı Suits'ten ayrılmaya karar veren Meghan Markle'ın yerine diziye dahil olacak isim belli oldu. Ancak gelin adayının ünlü dizideki sevişme sahneleri de ortalığı karıştırdı.

Meghan Markle'ın o dizideki ateşli sahneleri başını ağrıtıyor

Meghan Markle diziden ayrılması ile ilgili yöneltilen sorulara “Bunu üzücü son olarak değil, geleceğe atılmış bir adım olarak görüyorum. Bu diziyi 7 sezon devam ettirdiğimiz için bile çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum ve bu dönemden çok gurur duyuyorum.

Ama şimdi benim için yepyeni bir bölüm açılıyor.” diye cevap veriyor. Sonuç olarak Suits müdavimleri için Rachel Zane karakterini izleyebilecekleri 6 bölüm kaldı.

Bu arada beklenmedik bir gelişme oldu. Meghan Markle'ın kısmen soyunuk olduğu bir video, Fappening adlı altında bir web sitesinde yayınlandı.

Ünlülerin iCloud hesaplarını ele geçiren bir grup hackerın başlattığı Fappening akımının yeni kurbanı İngiliz kraliyet ailesinden Prens Harry ile evlenecek oyuncu Meghan Markle oldu. Sitede Prens Harry'nin nişanlısını üstsüz gösteren bir video yayınlandı.

Fappening bilgisayar korsanları zaten tutuklandı. Ancak akıllarda Meghan Markle'ın Suits dizisindeki ateşli sevişme sahneleri de hala dillerde.

İŞTE SUİTS DİZİSİNDEKİ O SAHNELER