Abone Ol

Meghan Markle'ın mini eteği ortalığı karıştırdı

Prens Harry ile eski bir oyuncu olan Meghan Markle, dün gece bir müzikal gösteri izlemeye gitti. Kanadalı bir marka olan Judith &Charles'ın imzasını taşıyan Markle'ın o gece için tercih ettiği siyah renkli smokin elbise ise kelimenin tam anlamıyla olay oldu.

Meghan Markle'ın mini eteği ortalığı karıştırdı

Hayatlarını birleştirdikten sonra Sussex Dükü ve Sussex Düşesi unvanlarını alan Prens Harry ile eski bir oyuncu olan Meghan Markle, dün gece bir müzikal gösteri izlemeye gitti.

Prens Harry'nin yöneticisi oldğu vakfa gelir sağlamak amacıyla perde açan Hamilton adlı müzikal Londar'daki Victoria Palace Theater'da seyirciyle buluştu. Prens Harry ve Meghan Markle gösteri öncesi müzikal ekibiyle tanışıp sohbet etti. Gecenin en çok dikkat çeken kişisi ise Meghan Markle oldu.

Kanadalı bir marka olan Judith &Charles'ın imzasını taşıyan Markle'ın o gece için tercih ettiği siyah renkli smokin elbise ise kelimenin tam anlamıyla olay oldu.

Hem internet sitelerindeki haber yorum köşelerini hem de sosyal medyayı bu kadar etkilemesinin nedeni ise elbisenin etek boyuydu.

Bir dönem Kate Middleton'ın etek boyu yüzünden yaşadığı kazalardan sonra Kraliçe Elizabeth ailenin kadın üyelerinden etek boylarını uzatmalarını istemişti. Ancak yeni gelin Markle, işte bu kuralı görmezden geldi.

Dizlerinin üzerindeki etek boyu da tartışmalara yol açtı.

Meghan Markle'ın mini eteği ortalığı karıştırdı - Resim: 1

Birçok kişi sosyal medyada Markle'ı eleştirerek "Bu kıyafetle mi Kraliçe Elizabeth'i temsil etti" yorumunu yaptı. Bazıları da "Sanki Harry'nin ceketini giyip gitmiş" diyerek Markle'ın giyim tercihini eleştirdi.

Ancak Meghan Markle'a bu kıyafeti yakıştıranlar da az değildi. Düşes'in giydiği elbiseyi kusursuz bir şekilde taşıdığını belirtenler de oldu, bu elbiseyle çok güzel ve seçkin göründüğünü belirtenler de. Bir grup sosyal medya kullanıcısı da Markle'ın arık geçmişte kalan oyunculuk günlerini özlediği için böyle bir kıyafet giydiğini öne sürdü.