Abone Ol

Maxwell ailesinin acı hayatı

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler: Robert Maxwell adlı Çekoslavakya'nın kabadayılarından olan baba çocuklarında hayatları boyunca kurtulamayacağı psikolojik sorunlar yarattı.

Maxwell ailesinin acı hayatı

Maxwell ailesinin acı hikayes: İflas ettiler, ani ölümlerle karşı karşıya kadılar, büyük kazançları oldu ama hepsini teker teker kaybettiler.

Ailenin babası Robet Maxwell Çekoslovakya'nın kabadayılarından bir tanesiydi. Robert Maxwell  çalıntı paralarla çok kazanan bir yayıncı haline geldi.

Robert Maxwell'İn en sevdiği çocuğu Ghislaine sapık pedofili Jefferey Epstein'ın  yanında büyüdü ve Epstein'ın öğretilerini kabul etti.

Maxwell ailesinin acı hayatı - Resim: 1

ERKEN VE ANİ BİR ÖLÜM

Ghislaine'nin abisi Micheal 15 yaşında arabası çarpması sonucunda hayatıı kaybetti.

BABASI TARAFINDAN KABULLENMEYEN KIZ ÇOCUĞU

Ghislaine'in büyük ablası Anne oyunculuk yapıyordu fakat kariyeri boyunca babasının aşağılayıcı sözlerine maruz kaldı. Anne oyunculuğa başladığında babası Robert Maxwell şu sözleri söyledi: " Pope John Paul I ile aradaki benzerlikleri biliyor musun? İkinizde başarısız aktörlersiniz ve çirkinsiniz."

Maxwell ailesinin acı hayatı - Resim: 2

Isabel ve Christine Ghislaine'in ikiz kardeşleri. Onlar çıkardıklarıkitap dolayısı ile büyük bir servet kazandılar. Faka Robert Maxwell İsabel'in aile servetinden yaralanmasını hiçbir zaman istemedi.

Isabel'in 50 milyon dolarlık serveti olmasına rağmen 1990'da iflas etti.

Kötü kalpli bir babanın çocuklarında yarattığı psikolojik sorunlar ise hayatları boyunca onları takip etti.