Abone Ol

MasterChef Türkiye'de şaşırtan veda! MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef Türkiye'de kim elendi? Eleme potasına giren ilk isim Meltem'di. Dün akşamki bölümde Meltem'in yanına Hakan ve Kerem de dahil oldu. Peki 11 Aralık MasterChef Türkiye yarı finalinde MasterChef'teki hayallerine veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'de şaşırtan veda! MasterChef Türkiye'de kim elendi?

TV8'in heyecan dolu yarışması MasterChef Türkiye'de bir veda daha yaşandı. Meltem, Kerem ve Hakan arasından kim yarışmaya veda etti. İşte yaşananlar...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Burcu, Meltem, Kerem, Hakan ve Uğur'un yarıştığı yarı finalde dün Meltem'in ardından  Kerem ve Hakan eleme potasına girdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan  eleme gecesinde son ikiye Hakan ve Kerem kaldı. Yarışmaya veda eden isim ise Hakan oldu...

MasterChef Türkiye'de şaşırtan veda! MasterChef Türkiye'de kim elendi? - Resim: 1

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BÜYÜK ÖDÜL...

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi.

MASTERCHEF TÜRKİYE HAKAN KİMDİR?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol AnadoluGüzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi BodrumGüzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddiasını sürdürmektedir. Asıl mesleği ise komidir.