Abone Ol

Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, ramazan ayı ve okulların henüz tatil olmaması nedeniyle plajlar yabancı turistlere kaldı.

Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı

Havanın 33, deniz suyu sıcaklığının 21 derece olarak ölçüldüğü Marmaris ve çevresinde, yüzde 52'lere varan nem ile hissedilen sıcaklık 40 dereceye kadar ulaştı. İlçedeki plajlar ramazan ayında olunması ve okulların henüz tatile girmemesi nedeniyle yabancı turistlere kaldı. Özellikle, Marmaris'in oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkisi'ndeki plajlar, yabancı turistlerle doldu. Çoğunluğu kadınların doldurduğu plajlarda kimileri şezlonglarda güneşlenmeyi tercih ederken, kimileri de denizin tadını çıkardı. Jet-ski, can simidi ve paraşüt ile diğer su sporlarında heyecan arayan turistler gün boyu eğlendi. Marmaris'e ailesiyle ikinci kez tatile gelen üniversite öğrencisi Alman Adalhied Schultz ve Marilyne Fischer, "Bir haftalık tatil süremiz var. Her gün kültür turları, günübirlik gezi turları yanı sıra bol bol deniz ve güneşin tadını çıkarıyoruz. Bu şehre ilk geldiğimizde hayran kaldık. Bu ikinci gelişimiz. Gün boyu sıcak havanın tadını çıkartıyoruz. Marmaris çok güzel" dedi.
Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, "Bu hafta başından itibaren artan nem ile birlikte sıcak hava etkisini gösterecektir. Sıcaklıklar 33-38 arasında seyredecek. Artan nem ile hissedilen sıcaklık daha fazla olacak" bilgisini verdi.

Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 1
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 2
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 3
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 4
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 5
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 6
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 7
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 8
Marmaris plajları, yabancı turistlere kaldı - Resim: 9

dha