Abone Ol

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı!

Marmaris ilçe merkezinden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı sahil şeridindeki plajlarda, adım atacak yer kalmadı.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı!

Bunaltıcı sıcakta serinlemek için denize girip, güneşlenen ve heyecan yaşamak için su sporları yapan tatilciler, şehirlerin sıkıntılarından uzak kalarak dinlenmenin keyfini çıkardı. Bayram tatilcileri, aileleriyle birlikte gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Kimileri şezlonglarını denize çekerek serinlemeye çalışırken, bazıları güneşin altında uzanarak bronzlaşmaya çalıştı.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 1

Tatilciler sık sık selfie yaparak sosyal medyada paylaştı. Bazı kişiler ise sıcaklardan korunmak için şemsiye ve ağaç altında dinlenmeyi tercih etti. Bayram tatilini dolu dolu geçirmek isteyen kimi kimi tatilciler, Kordon Caddesi'nde bulunan günü birlik gezi tekneleri ile eşsiz koyları gezdi.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 2

İstanbul ve Ankara'dan gelen tatilciler önceden planladıkları üç günlük mavi turlara çıktı.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 3

Arkadaşlarıyla birlikte Samsun'dan kente tatile gelen makine ustası Ogün Bülbül, oteller bölgesi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi üzerinde araçlarında çaldıkları Karadeniz ezgileriyle horon oynadı.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 4

Cadde üzerinde horon oynayan gençleri, çevreden geçenler ve turistler ilgiyle izleyerek cep telefonlarıyla görüntüledi. Ogün Bülbül, "Beş yıldır Marmaris'e geliyorum, bu güzellik için her yıl geleceğim" dedi.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 5

İzmir'den ailesiyle tatile gelen Kırtasiyeci Taylan Sever ise "Marmaris Avrupa şehirlerini aratmıyor. Yaşanabilecek güzel bir şehir. Bayram tatilimizi dolu dolu geçireceğiz" dedi.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 6

OTELLER TATİLCİLERLE DOLU
Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, "Uzun bayram tatili nedeniyle 3 yıldız ve üzeri her şey dahil sistemi çalışan otellerimiz yüzde 90 tatilcilerimizle dolu. 2-7 Temmuz arasında büyükşehirlerden talep patlaması yaşandı.

Marmaris tatilcilerin akınına uğradı! - Resim: 7

Turizmcinin yüzü bayram tatilini geçirmek isteyen vatandaşlarımız sayesinde biraz olsun güldü. Marmaris ve çevresinde şu anda bayram tatilini geçirmek isteyen vatandaşlar, yazlıkları bulunan insanlarımız ve günü birlik gelenlerle 500 bine yakın kişi bulunmakta" dedi.

DHA