Abone Ol

Marlon Brando'nun Michael Jackson hakkında şok itirafları

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler: Marlon Brando Michael Jackson ile geçirdiği akşam yemeğini anlattı ve Micheal Jackson'ın çocuk istismarcısı olabileceğine değindi.

Marlon Brando'nun Michael Jackson hakkında şok itirafları

Marlon Brando ve Michael Jackson'In bir akşam yemeğinde cinsel ilişki, çocuk istismarı, çocukluk hayatları ve özel problemler ile ilgili konuştuğu ortaya çıktı.

Michael Jakson'ın çocuk istitmarcısı olduğu dedikoduları ortaya atılıyordu ve Marlon Brando Michael Jackson'ın ona bu konuda açıklamalar yaptığını söyledi. Michael Jackson daha önce iki kez çocuk istismarı dedikoduları dolayısı ile savcılık tarafından araştırılmıştı.

Marlon Brando Michael Jackson hakkında aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

" Michael'a bakir olup olmadığını sordum o zamanlar çocuğu yoktu. Michael bana güldü ve Ah Brando dedi. Bende Michael'a cinsel ilişki yaşadığında ne yaptığını sordum, Micheal güldü ve çok utandı."

" Michael babasından nefret ettiğini söyledi ve ağlamaya başladı.Michael Never Never Land'de( hiçbir zaman diyarı) yaşadığı için hayatında zorluklar olduğu ve çocukluğunu yaşamadığı için burada yaşadığını tahmin edebiliyordum."

" Daha sonra Michael ile insan duygularından ve duygularımızın nereden geldiği ile ilgili konuştuk. Michael 35 yaşındaki bir adama göre oldukça tuhaf konuşuyordu. "

" Michael'a kiminle arkadaş olduğunu sordum. Michael benim hiç arkadaşım yok, kendi yaşımdakileri sevmiyorum, anlaşamıyorum diye cevap verdi.  Michael'a neden diye sordum ve deli gibi ağlamaya başlayıp bilmiyorum dedi. Michael'ı teselli etmeye çalıştım."

" Michael'ın bu davranış şekiline bakılınca çocukları istismar edebileceğini düşünüyorum. Bence benden çekindiği ve korktuğu için çocuklar ile olan ilişkisini anlatmadı."

Marlon Brando'nun Michael Jackson'dan dans dersi aldığı ve ikilinin yakın oldukları biliniyordu.