Abone Ol

Mardin'de terör saldırısında yaralanan kaymakam şehit düştü

Dün Marin'in Derik İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın Kaymakamlık binasına el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ve 4 kişi yaralanmıştı.

Mardin'de terör saldırısında yaralanan kaymakam şehit düştü

Mardin'de terör saldırısı sonucunda yaralanan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk yaşamını yitirdi.
Mardin'deki terör saldırısında yaralanan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk hayatını kaybetti.

Teröristler, eylül ayında Derik Belediyesi'ne kayyum olarak da atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün makam odasının yanındaki odaya çanta içinde bıraktıkları el yapımı patlayıcıyı, saat 12.15'te uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Patlamada makam odasında bulunan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ile şoförlüğünü de yapan koruması Mustafa Dinç, özel kalemde görevli Mehmet Şerif Mesutoğlu, maliye memuru Beşir Ulusoy ile görevlilerden Fikret Bağı yaralandı.

Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Gaziantep'e getirildi Ancak Safıtürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü...

OPERASYON BAŞLATILDI

Olaydan sonra güvenlik güçleri bölgeyi çembere alarak operasyon başlattı. İlçe merkezinin giriş ve çıkışları kapatıldı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları toplanarak inceleme altına alındı.