Abone Ol

Mardin'de kaybolan Ecrin olayında flaş gelişme

Kaybolan Çiçekler programında Mardin’in Midyat ilçesinde 2 yıl önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik Ecrin’i arama çalışmaları devam ediyor.

Mardin'de kaybolan Ecrin olayında flaş gelişme

ABT Yapım’ın yapımcılığını İnci Ertuğrul’un sunuculuğunu üstlendiği ‘’Kaybolan Çiçekler’’ programında Mardin’in Midyat ilçesinde 2 yıl önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik Ecrin’i arama çalışmaları devam ediyor.

Baba Bekir Tunç ve anne Nursel Tunç’un program konuğu olduğu Ecrin dosyasında düğümler bir bir çözülüyor. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programda anne Nursel Tunç iki yıldır kokusuna hasret kaldığı Ecrin için gözyaşları dökerek kızının bulunmasını istedi.

Öte yandan Ecrin Tunç için gelen çok sayıda ki ihbar da Kaybolan Çiçekler program ekibi tarafından tek tek incelenerek araştırılırken, Ecrin’i İstanbul’da gördük ihbarı da stüdyoda heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul’da Ecrin’e benzeyen bir kız çocuğunun görüntüsü izlettirilen Anne Nursel Tunç ve Baba Bekir Tunç’un görüntülerdeki kızın Ecrin’e benzediğini söylemesinin ardından Kaybolan Çiçekler ekibi tarafından İstanbul’da kapı kapı görüntülerdeki çocuğu aramaya koyuldu.

Nefeslerin tutulduğu programda Kaybolan çiçekler ekibi tarafından bulunan görüntülerdeki çocuğun Suriye uyruklu göçmen bir ailenin kızı olduğu tespit edildi. Yaşanan bu gelişme tüm stüdyoda şaşkınlıkla karşılandı.

DAMLA CİNAYETİNİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

13 yıl önce bir bayram sabahı evinin önünden kaçırılıp cinsel istismara uğradıktan sonra vahşice katledilen Damla Çelik cinayetinde düğüm çözülüyor.

1 Şubat 2004 tarihinde Kurban Bayramının 1. günü evinin önünde oynarken kaybolan ve bir gün sonra evine 12 kilometre uzaklıkta yol kenarında cansız bedeni bulunan Damla Çelik cinayeti 13 yıldır çözülemiyordu. Kaybolan çiçekler programı tarafından yeniden açılan Damla Çelik dosyasında önemli gelişmeler yaşandı.

Olay tarihinde vahşice katledilen Damla Çelik’in üzerinden alınan DNA örneklerinde herhangi bir şahsa ait DNA’ya rastlanmamasına rağmen Kaybolan Çiçekler programı yayınlarının ardından Damla Çelik’in üzerinden alınan örnekler üzerinde yapılan son incelemede farklı DNA profillerine rastlandı.

Yaşanan bu son gelişme 13 yıldır çözülemeyen Damla cinayetinin aydınlanması için önemli bir adım oldu.

Aksaray’da yaşanan fidye için çocuk kaçırma olayını tüm Türkiye nefeslerini tutarak an be an Kaybolan Çiçekler programında izledi.

Aksaray’da 2 gün önce petrol istasyonundan kar maskeli 2 kişi tarafından kaçırılan 10 yaşındaki E.S.D, sabaha karşı jandarma tarafından yapılan operasyonla rehin tutulduğu eve gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.