Abone Ol

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın "'Çocuk evleri kapatılıyor mu?" sorusuna yanıt verdi.

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi

Ankara'da çocuk evlerinin tasarruf gerekçesiyle kapatılmasına, Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi - Resim: 1Fatih Portakal'dan Yavaş'a çocuk evleri tepkisi!

Fatih Portakal'ın "Doğru olabilir mi @ankarabbld? Yetim çocukların korunup kollandığı 'Çocuk evleri' kapatılıyor mu? Çocuklara boşaltın tebligatı gönderildi mi? Vicdanlı kamuoyu adına cevap beklemek hakkımız? Sosyal belediyecilik insan odaklı calışmalar yapmak değil midir? @mansuryavas06" paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi.

Belediyeden gelen cevabın fotoğrafını paylaşan Fatih Portakal, şunları belirtti:

Cevap geldi @ankarabbld’den. 11 cocuk koruma evinde 47 çocuk kalıyor. Ve ailelerinin olduğu da anlaşılıyor. 40’i çocuklarını almak için dilekçe vermiş, güzel bir adim. 7’sinin babası cezaevindeymiş. Evde sosyal hizmet verilecekmiş. Açiklama önemli.

Çocuklar hepimizin, bu ülkenin çocukları. İktidar veya muhalefet kör siyasetin, egolu siyasetçilerin malzemesi olmasınlar. Böyle yapanlar var ise nasırlaşan vicdanlarını gözden geçirmelerinde fayda var. @ankarabbld açıklaması

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi - Resim: 2

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi - Resim: 3

Mansur Yavaş’tan Fatih Portakal’ın eleştirisine cevap geldi - Resim: 4

(Medyafaresi.com)