Abone Ol

Lindsay Lohan sinir krizi geçirdi: Sevgilim beni öldürmeye çalışıyor!

Komşularının verdiği bilgiye göre Lohan, cumartesi gecesi sabaha karşı 5'te balkona çıktı ve ağlayarak şu sözleri haykırdı: Lütfen bana yardım edin. Bana saldırdı, az kalsın beni öldürüyordu.

Lindsay Lohan sinir krizi geçirdi: Sevgilim beni öldürmeye çalışıyor!

Oyuncu Lindsay Lohan, İngiltere Knightsbridge'de bulunan apartmanının balkonunda sinir krizi geçirdi. Lohan, çığlıklar içerisinde sevgilisi Egor Tarabasov'un kendisini öldürmeye çalıştığını söyledi.

Skandallarıyla ünlü 30 yaşındaki oyuncu Lindsay Lohan yine çalkantılı günler geçiriyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün, Londra'da bulunan apartman dairesinin balkonuna çıktı. 23 yaşındaki milyoner iş adamı sevgilisi Egor Tarabasov tarafından saldırıya uğradığını iddia etti ve komşulardan çığlık çığlığa yardım istedi.

Lindsay Lohan sinir krizi geçirdi: Sevgilim beni öldürmeye çalışıyor! - Resim: 1

Komşularının verdiği bilgiye göre Lohan, cumartesi gecesi sabaha karşı 5'te balkona çıktı ve ağlayarak şu sözleri haykırdı:

Lütfen bana yardım edin. Bana saldırdı, az kalsın beni öldürüyordu. Herkes duysun. Evimden defol! Haydi bir daha yap! Sen bir manyaksın. Sen hastasın! Yardıma ihtiyacın var. Burası benim evim, evimden defol. Bittim artık! Seni artık sevmiyorum! Beni öldürmeye çalıştın, seni kahrolası sapık! Artık bitti! Bir kadını sürekli gırtlaklayıp dövemezsin, herkes beni dövdüğünü gördü, kameraya alındı. Defol, defol!'

The Sun'ın haberine göre Lohan'ın çığlıkları üzerine polisi arayan komşular olay anlarını videoya çekti. Polis geldi ve Lohan’ın evinin kapısını kırdı ancak evde kimse yoktu. Polisin açıklaması da bu yönde oldu, 'Evde kimse yoktu ve kimse tutuklanmadı.'

milliyet