Abone Ol

Limon Film'in yeni dizisi Oğlum'un yönetmeni belli oldu

Savaşçı, Şevkat Yerimdar, Avlu dizilerinin yapımcısı Limon Yapım'ın yeni dizisi Oğlum'un yönetmeni belli oldu.

Limon Film'in yeni dizisi Oğlum'un yönetmeni belli oldu

FOX’a “Savaşçı” ve “Şevkat Yerimdar”, Star’a ise “Avlu” dizilerini çeken Limon Yapım, yeni projeye hazırlanıyor.

Hayri Aslan’ın patronu olduğu şirket, geçen yıl rafa kaldırdığı “Oğlum” dizisini bu sezon çekmeye karar verdi. Bir süredir hazırlıkları yürütülen dizi için Kanal D ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi. Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de geçen günlerde belli oldu.

Medyatava'nın haberine göre “Karadayı”, “Tatlı Küçük Yalancılar” ve “Hayat Şarkısı” gibi iddialı dizileri çeken Cem Karcı, “Oğlum” için Limon Yapım’la el sıkıştı. Ancak Karcı, Tims&B şirketiyle çekimleri yaz sonunda başlayacak olan Nurgül Yeşilçay ile Mahsun Kırmızıgül’ün başrol oynayacağı “Gülperi” dizisi için de daha önce anlaşma yaptığı için “Oğlum”un sadece ilk 3 bölümünü yönetecek.

Cast çalışmaları devam eden dizide hasta bir çocukla, babasının duygusal hikâyesi beyazcama taşınacak. Barış Falay’ın başrol oynayacağı dizinin çocuk oyuncusu için Ataberk Mutlu’nun kardeşi Can Mutlu’nun adının geçtiği konuşuluyor. Öte yandan dizideki çocuk karakterin hastalığıyla ilgili sahnelerin inandırıcı olması için tıp alanında çok uzman olan bir ekipten yardım alınıyor.