Abone Ol

Levent Kırca'ya büyük vefasızlık

Oyuncu Ahmet Çevik'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda, bir yıl önce hayatını kaybeden Levent Kırca'nın mezarının hala yapılmadığı ortaya çıktı

Levent Kırca'ya büyük vefasızlık

Oyuncu Ahmet Çevik'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda, bir yıl önce hayatını kaybeden Levent Kırca'nın mezarının hala yapılmadığı ortaya çıktı.

Habertürk'ten Esin Övet'in yazısı şöyle:

"Bir sene olacak ustayı kaybedeli.

Hâlâ bir mezarı bile yapılmamış. Bunu, oyuncu Ahmet Çevik'in Facebook sayfasına koyduğu fotoğraflarda gördüm. Ahmet Çevik Bir hafta önce Levent Kırca, Nejat Uygur, Sümer Tilmaç, Kemal Sunal ve Vedat Tıirkali'nin mezarlarını ziyaret etmiş. Levent Kırca'nınki hariç diğerleri mis gibi. Sadece Levent Kırca'nın mezarı öksüz duruyor. Çok üzüldüm.

Levent Kırca'ya büyük vefasızlık - Resim: 1

Oya Aydoğan'ı kaybettiğimiz günden beri ziyaretine gidiyorum. Oğlu Gurur Aydoğan bir an bile elini çekmemiş. çiçek bahçesi gibi her gittiğimde. Mezar taşı da yapılmış mis gibi.

Ama Levent Usta'nın mezarı bana çok öksüz geldi. Zaten birçok kişi de Ahmet Çevik'in fotoğrafının altına yorumlar yapmış. Hatta duyduğum kadarıyla birçok işadamı kendisini arayıp 'Biz yapalım' teklifinde bulunmuş.

Bu arada 11 Ekim ustanın doğum günü, 12 Ekim de ölüm yıldönümü. Keşke o güne yetişse, ne güzel olur."