Abone Ol

Levent Garipoğlu'nun fotoğrafları medyada ilk kez! Foto Galeri

Münevver cinayetinde aynı aileden iki kişi iddiası gözleri Levent Garipoğlu'na çevirdi. işte Levent Garipoğlu.

Levent Garipoğlu'nun fotoğrafları medyada ilk kez! Foto Galeri

Münevver Karabulut cinayetini Garipoğlu ailesinden iki erkeğin işlemiş olabileceği iddiaları üzerine şüpheler Cem Garipoğlu'nun Moskova'da yaşayan kardeşi Levent Garipoğlu üzerinde yoğunlaştı.

Turuncutime'ın Haberine Göre; Levent Garipoğlu'nun cinayetin işlendiği gün İstanbul'da olup olmadığı hala netlik kazanmış bir durum değil. Fakat Levent Garipoğlu'nun cinayetten hemen sonra annesi ve kız kardeşini de yanına alarak yurtdışına çıkış yaptığı ve Rusya'nın başkenti Moskova'ya gittiği gümrük kayıtlarında görünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Cem Garipoğlu'nun Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine geldiği ve durumdan şüphelenince kaçtığı iddia edilmiş, daha sonra büyükelçilik, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanlığı açıklamalarda bulunarak, Moskova Büyükelçiliği'ne gelen kişinin Cem Garipoğlu değil ona çok benzeyen kardeşi Levent Garipoğlu olduğunu belirtmişti.

Münevver Karabulut cinayetinin aydınlanmasını isteyen ve Karabulut ailesine destek vermek için Facebook'da kurulan "Münevver Karabulut (ablamın) Anısına" adlı grupta en yaygın olan inançlardan birisi de; Levent Garipoğlu'nun da Münevver Karabulut cinayetinde yer aldığı ve Garipoğlu Ailesinin iki çocuklarını da kaybetmek istemedikleri için olayın sadece Cem Garipoğlu'nun üzerinde kalmasını istedikleri yönünde.

Münevver Karabulut'un Katil Zanlısı Cem Garipoğlu'na çok benzediği iddia edilen, Rusya'da Cem Garipoğlu'na benzediği için birkaç kez gözaltına alınıp bırakılan Levent Garipoğlu'nun bugüne kadar bir tek resmi dahi hiçbir yerde yayınlanmadı.

Levent Garipoğlu'nun Münevver Karabulut cinayetinde yer alan ve Münevver'in üzerinde DNA'sı bulunan ikinci Garipoğlu olması durumunda Levent garipoğlu ismi de kardeşi Cem gibi Türkiye'nin gündemine yerleşecek...

Levent Garipoğlu'nun Fotoğrafları İçin Tıklayın



turuncutime