Abone Ol

Netflix Kulisi: La Casa De Papel'in 4. sezonu olacak mı?

Lara Sili/ Medyafaresi.com Özel Haber: La Casa De Papel'in geçen sezonlarında ne olmuştu? Dizinin 4. sezonu olacak mı?

Netflix Kulisi: La Casa De Papel'in 4. sezonu olacak mı?

İzleyenleri büyüleyen ve kısa zamanda bütün dikkati üstüne çeken İspanyol şovu La Casa de Papel – diğer adıyla Money Heist – 3. Sezonuyla birlikte Netflix’e geri döndü.

Forbes’e göre, 2018’deki yayın platformunda en popüler yabancı dil dizisi haline geldi. Ve tamamen İspanyolca olmasına rağmen altyazılar, tüm dizi akışına ayak uydurmayı kolaylaştırıyor.

ÖNCEKİ SEZONLARDA NE OLMUŞTU

Hatırlarsanız, İspanyol aktör Álvaro Morte, altı ay boyunca İspanya’daki The Royale Mint’e yapılacak (ülkenin tüm parasının basıldığı yer) destansı bir soygunu planlayan gizemli bir dehaya sahip olan Profesör olarak karşımıza çıktı.

Netflix Kulisi: La Casa De Papel'in 4. sezonu olacak mı? - Resim: 1

Ekip arkadaşlarına para vaat ederek, 11 gün boyunca 67 rehine ile kendilerini darphane içine kilitleyerek, sekiz hırsızdan oluşan bir grubu işe aldı. Peki ya hedef? 2,4 milyar euro basmak, bu da bize tarihteki en büyük soygunu yapmaktı.

Kadroyu kısaca kod adlarıyla hatırlatmak gerekirse: Tokyo (Úrsula Corberó), Moscow (Paco Tous), Denver (Jaime Lorente Lopez), Berlin (Pedro Alonso), Nairobi (Alba Flores), Rio (Miguel Herrán), Helsinki (Darko Peric), andOslo (Roberto Garcia Ruiz).

Bu karakterlerin yanında ayrıca, hayranlar diğer iki ana karaktere de odaklandı: hırsızların kim olduğunu bulmak için görevlendirilen baş rehine müzakerecisi Raquel (Itziar Ituño) ve rehinelerden biri olan Monica (Esther Acebo). Ayrıca her iki karakter de gelişen olaylar sonucu hırsızlarla birlikte yola koyulma kararı alıyordu.

Geçen sezonda ise 3 tane büyük isme veda etmiştik: Oslo, Moscow, ve Berlin. Oslo , acısına son vermek için takım arkadaşlarından birtanesi tarafından öldürülmüştü. Moscow ise Tokyo'ya yardım etmeye çalışırken polis tarafından vurulmuş ve ölmüştü . Geçen sezonun en büyük olayı ise Berlin'in  ölümüydü.

Netflix Kulisi: La Casa De Papel'in 4. sezonu olacak mı? - Resim: 2

LA CASA DE PAPEL'İN 4. SEZONU OLACAK MI?

Netflix henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Üçüncü sezonun yayınlanması hem İspanya'da hem de bütün dünyada büyük ilgi topladı. Hayranlar 2020'de yeni sezonun yayınlanacağı kanısındalar. 

Medyafaresi.com Özel Haber