Abone Ol

Kuşum Aydın'dan Hülya Avşar'ın dekolteli kıyafetiyle ilgili flaş itiraf!

Ekranların sevilen yıldızı Kuşum Aydın, Renkli Sayfalar programına katıldı. Sevilen şarkıcı Hülya Avşar’ın çok konuşulan transparan kostümüyle ve geçmiş yıllarda kendi giydiği kıyafetle ilgili bir itirafta bulundu. İşte Aydın’ın açıklamaları…

Kuşum Aydın'dan Hülya Avşar'ın dekolteli kıyafetiyle ilgili flaş itiraf!

Renkli Sayfalar'a konuk olan Kuşum Aydın Hülya Avşar'ın kıyafeti hakkında açıklamalarda bulundu. Kuşum Aydın açıklama yaparken kendiyle ilgili bir olayı da itiraf etmeden geçmedi. İşte Kuşum Aydın'ın açıklamaları...

"Hülya Avşar giydiği kıyafetle yaşına göre ‘taş’ gibiyim demek istemiş. Ben şahsım adına o dekolteyi yakıştıramadım. Zayıflamış bebek gibi olmuş ama bu kıyafet son derece kötü dikilmiş bir kıyafet. Ben isterdim ki Hülya Avşar parasına kıysın. Elbisesinden yine söz ettirseydi ama başka bir şey giyseydi. Ben elbiseyi güzel bulmadım. Elbiseyi ona yakıştırmadım.

Sahnede yıllar önce şortlu bir kıyafet giymiştim. Bu kıyafet Hülya Avşar, nasıl hata işlemişse benim de öyle işlediğim bir hata. Kilo vermeye başladığım zamanda haber olmak için giydiğim şort.Haber olmak istemedikten sonra niye abuk, ekstra bir şey yapayım ki! İnsan haber olmak istediğinden böyle şeyler yapıyor.

KUŞUM AYDIN: BUNU YAPMASAYDIM BU KADAR BÜYÜK BİR HABER OLMAYACAKTI

Ya açılıp saçılıyorsun, ya yüzünü boyuyorsun. Arkadaşlar ben evimde oturup gazetelerde yokum diye ağlayıp yastıklara kapananları biliyorum. Ben bile biraz haber olayım herkes beni unuttu dediğim günler oldu. Bu gerçek bunlar yaşanıyor.

Bu Hülya Avşar, Tarkan gibi starlar için geçerli olmayabilir şu anda."

Kuşum Aydın "Pişman oldun mu peki giydiğin için?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Hayır canım niye olayım. Beklediğim etkiyi yarattı. Bütün gazetelerde haber oldu. Ama bunu yapmasaydım bu kadar büyük haber olmayacaktı. Bana evlenme programı yapmak için teklifler geliyor. Ama bana iki kat para verseniz yapmam."