Abone Ol

Kurtlar Vadisi Pusu 266. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine dopdolu bir yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yayınlandığı her sezon reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu 266. Bölüm Fragmanı

Defne Samyeli ilk bölümde 9 kişiyi öldürdü

Yeni sezona bomba gibi giren Kurtlar Vadisi Pusu'nun 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 266.bölüm tanıtım videosu yayınlandı.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli ve Ertan Saban’ın oynadığı rekortmen dizi, bu hafta da bol aksiyon sahneleriyle seyircisini ekrana kilitleyecek.

GÖLGE İLE ZEYNEP ARASINDAKİ KARANLIK İLİŞKİ

Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep’in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkinin peşine düşüyor.

MARTİN’İN SIRRI

Peki ele geçirmek için Polat Alemdar’la büyük bir savaşı göze alan Gölge’nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? O kişi gerçekten Martin mi? İşte bu soru da bu hafta cevabını buluyor…

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…



Bu gelişmelerin arından 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümde nelerin yaşanacağı merak konusu.