Abone Ol

Kulis: Aydın Doğan Şekerbank'ı neden alamıyor?

Medyafaresi.com kulis haberi- Eski medya patronu Aydın Doğan'ın uzun süredir Şekerbank'ı satın almaya çalıştığı biliniyordu. Hatta bu talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da ilettiği iddia edildi. Ancak Aydın Bey Şekerbank'ı alamıyor...

Kulis: Aydın Doğan Şekerbank'ı neden alamıyor?

Medya dünyasından çekilen Aydın Doğan'ın zor günler yaşadığını önceki haberimizde anlatmıştık.

Aydın Doğan eski güçlü günlerinden hayli uzak sakin ve kendi halinde bir yaşam sürdürüyor.

Hatta moralini düzeltmek isteyen kızı Vuslat Doğan Sabancı, bu Cumartesi akşamı özel bir yemek veriyor. Aydın Doğan ailesiyle ve sevdikleriyle moral tazeleyecek, şarkılar türküler eşliğinde vefalı dostlarıyla sohbet edecek.

Aydın Doğan bir süredir medya dışında elinde kalan işlerini büyütmek için yoğun çaba içerisine girmiş durumda. Ancak bu çabasında da yalnız, tek başına... Eskiden daha telefonun tuşlarına basarken hazır ola geçen adamları artık ortalarda yok, hatta telefonlara bile çıkmıyorlar.

Aydın Doğan'ın işlerini büyütmek istediği bir alan ise Bankacılık. Bu nedenle uzun süredir Şekerbank'ı almak istiyor.

Şekerbank için yoğun temaslarda bulunan Aydın Bey bu talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da iletti. Ancak medyayı heyecanlandıran o satış mümkün görünmüyor.

Ankara'daki etkili makamlar, Şekerbank'taki Kazakistanlı Grubun ortaklığı nedeniyle Aydın Doğan'ın satın alma talebini geri çevirmiş.

Şekerbank projesinde hayal kırıklığı yaşayan Aydın Doğan şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyor.

Medyafaresi.com özel haber