Abone Ol

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor

Suada Club Galatasaray Adası'nda 16 Kasım'da gerçekleşecek 4. Kristal Fare Ödülleri gecesini ünlü sunucu Öykü Serter sunacak. Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor

TÜRKİYE’NİN TELEVİZYON OSCARLARI İÇİN HEYECAN DORUKTA... 4. KRİSTAL FARE ÖDÜLLERİ 16 KASIM’DA SAHİPLERİNİ BULUYOR!

Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray, Eski Bando şarkılarıyla müthiş bir gece sizi bekliyor…

Medyafaresi.com’un evsahipliğinde 16 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleşecek 4. Kristal Fare Ödülleri gecesinin detayları belli olmaya başladı.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 1

ÖYKÜ SERTER

Suada Club - Galatasaray Adası’nda yapılacak muhteşem gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Öykü Serter yapacak. Güzel sunucu Öykü Serter, sürprizlerle dolu ödül gecesinde sahnede olacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 2

OYA DOĞAN

Ödül gecesinde Kırmızı Halı röportajlarını ise Vatan gazetesi yazarı Dizi doktoru Oya Doğan gerçekleştirecek. Televizyon dünyasının nabzını tutan Oya Doğan ünlü konuklarla yapacağı söyleşilerle muhteşem gecenin açılışını yapacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 3

CEREN AKSAN MUMCU

Televizyon, sosyal medya ve iş dünyasının yıldızlarını buluşturacak ödül törenine, Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando şarkılarıyla renk katacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 4

GÖKNUR ONUR

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 5

MERVE ÖZBEY

Online yapılan halk oylamasıyla belirlenen, En iyi televizyon kanalı, en iyi tematik kanal, en iyi ana haber sunucusu, en iyi dizi film, en iyi sunucu, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yarışma, spor, magazin, talk Show, kadın programları, en iyi girişimci, en iyi jüri üyesi, en iyi sosyal medya fenomeni gecede ödül alacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 6

BURAY

Kuzu Grup ana sponsorluğundaki muhteşem gece Medyafaresi.com’dan ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Ödül töreninden en özel ve çarpıcı görüntüler, 21 Kasım Cumartesi akşamı özel yayınla Kral TV ekranlarında olacak.

Kristal Fare'de yıldızlar geçidi! Öykü Serter sunuyor - Resim: 7

ESKİ BANDO