Abone Ol

Korumasıyla bir gece geçiren ünlü kim? İşte magazin dünyasını karıştıracak olay!!!

Dünyaca ünlü seksi bir şarkıcının korumasıyla bir gece geçirdiği ortaya çıktı. Peki kim bu güzel?

Korumasıyla bir gece geçiren ünlü kim? İşte magazin dünyasını...

Ünlü şarkıcının korumasıyla bir gece geçirdiği ortaya çıkınca ortalık karıştı.

Ünlü şarkıcı Beyonce, turne için bulunduğu Rusya'nın başkenti Moskova'da yakın korumasının 'güvenliğiniz için aynı odada uyumamız gerekiyor' önerisini kabul edince geniş çaplı bir skandal çıktı.Beyonce'nin sevgilisi Jay Z olayı duyunca öfkesinden küplere bindi.

* Beyonce fotoğrafları için tıklayın...

Beyonce'nin turne ekibinde bulunan ve adının açıklanmasını istemeyen bir görevli "Turnemizin Moskova ayağında Beyonce'nin güvenliği konusunda oldukça endişeliydik. Çünkü Moskova bir çok kentle kıyaslandığında çok riskli bir yer. Adam kaçırma olayları son dönemde iyice artmış durumda. Beyonce'nin yakın koruması da böyle bir şehirde ünlü şarkıcıyı 24 saat yakından takip etme sorumluluğunu hissetti. Hatta uyurken bile. Şarkıcının güvenliğinden emin olmak için de aynı odada uyumayı teklif etti. Beyonce de bunu kabul etti. Ama Jay Z'in sandığı gibi ikili arasında romantik bir gelişme yaşanmadı. Bu sadece profesyonel bir ilişki" dedi.
Beyonce ve koruması.

Sevgilisinin öfkesine rağmen Beyonce gittiği her yerde kendisine eşlik eden koruma ekibini değiştirmeyi düşünmüyor.

Ekipten bir başkası da özellikle Beyonce'nin babası Mathew Knowles'un genç şarkıcının yakın korumasının işten ayrılmasına izin vermeyeceğini, kızını tanımadığı korumaların ellerine teslim etmeyi hiç düşünmediğini söyledi.

Beyonce'nin yakın çevresi de genç şarkıcının sevgilis Jay Z'in çok kızmasına rağmen bu duruma alışması gerektiğini söyledi.