Abone Ol

Konya’da rezalet: 3 Afgan, 14 yaşındaki çocuğa tecavüz edip..

Konya'da Afganistan uyruklu Kamaloddın A., Mansour K. ve Müşteva M., vatandaşları M.A.N. adlı erkek çocuğuna bıçak zoruyla evlerine götürüp cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Konya’da rezalet: 3 Afgan, 14 yaşındaki çocuğa tecavüz edip..

DHA'nın aktardığı habere göre Konya'da bir mezbahada çalışan Afgan uyruklu Kamaloddın A., Mansour K. ile Müşteva M., aynı iş yerinden tanıdıkları ve vatandaşları olan 14 yaşındaki M.A.N. adlı erkek çocuğunu bıçak zoruyla evlerine götürüp, cinsel istismarda bulundu.

Şüpheliler, bu anlarda cep telefonu kamerasıyla görüntü de çekti. M.A.N., video kendisine izletilip şikayetçi olmaması için şantaj yapılmasına rağmen polise gitti.

Çocuğun emniyette yaşadıklarını anlatması üzerine, 4 Temmuz'da cumhuriyet başsavcılığınca 3 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kamaloddın A., Mansour K. ile Müşteva M.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

TELEFONUNDAN GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Kamaloddın A.'nın cep telefonu incelendiğinde, cinsel istismar anlarında çekilen görüntüler bulundu.

Müşteva M.'nin ise Türkiye'ye kaçak yollarla geldiği, oturma izninin olmadığı belirlendi.

Cinsel istismarı doğrulayan Afganların, suçu birbirinin üzerine atmaya çalıştığı da öğrenildi. Kamaloddın A., Mansour K. ile Müşteva M., 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'şantaj' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.