Abone Ol

Konser salonuna giren Binali Yıldırım'a tepki: Her şey çok güzel olacak

Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Yeniden Doğuş operasını izlemeye gitti. Yıldırım salona girince dinleyiciler, "Her şey çok güzel olacak" sloganı attı.

Binali Yıldırım'a her şey çok güzel olacak şoku

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılını Yeniden Doğuş operasıyla kutladı.

Yıldırım, opera salonuna girince bazı dinleyiciler "Her şey çok güzel olacak" sloganı attı. Yıldırım, vatandaşlara alkışla karşılık verdi.

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılını, özel bir proje olan Yeniden Doğuş operasıyla kutladı.

BAKAN DA KATILDI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın katıldığı gösterim, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a gitmek üzere İstanbul'dan yola çıktıkları güne atıfla, ilk kez 16 Mayıs'ta HaliçKongre Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

ALKIŞ VE SELAMLA KARŞILIK VERDİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın salona girmesinin ardından salonda bulunan bazı izleyiciler tarafından "Her şey çok güzel olacak" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atıldı.

Oyunu sonuna kadar izleyen Yıldırım, oyuncuları ayakta alkışladı.

Binali Yıldırım salondan ayrılırken, tekrar başlayan sloganlara, alkış ve selamla karşılık verdi.

İşte o video...