Abone Ol

Kocasını banyoda akrabasıyla çırılçıplak bastı!

Beyaz TV'de hafta içi her gün saat 11:15'te ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında kan donduran bir aldatma hikayesi gündeme geldi. İsmini vermek istemeyen bir izleyici, canlı yayına bağlanarak eşinin kendisini akrabasının eşiyle aldattığını itiraf etti.

Kocasını banyoda akrabasıyla çırılçıplak bastı!

Kocasıyla kadını banyoda yakaladığını iddia eden izleyici şunları söyledi;

Kocamın kardeşi kadar yakın olduğu bir akrabası, eşiyle birlikte bize misafirliğe gelmişlerdi. Adam işi olduğu için eşini bize bırakıp dışarı çıkmıştı. Biz de evde uyuyorduk. Uyandığımda eşimin yanımda olmadığını gördüm.

'BENİ ÖLDÜRÜRLERDİ'

Sonra bir baktım ki kocam, akrabasının eşiyle banyoda çıplaktı. Onlar öyle gördüğümde hiç bir şey diyemedim. Çünkü söyleseydim beni öldürürlerdi. Ses çıkarsam herkese duyurabilirdim. Ama duyulmaması için salağa yattım.

'EŞİM ARA ARA ONLARDA KALIYOR'

Sunucunun 'O kadını bir daha eve alma.' sözleri üzerine izleyici şunları söyledi; "Ben o kadını eve almasam eşim ara ara gidip onlarda kalıyor. Çok yakın akraba oldukları için de kimse şüphelenmiyor."

İzleyici sözlerine şöyle devam etti; Birlikte olduklarını görmedim ama banyodan beraber çıktılarını gördüm. 'Ne yaptınız?' diye sorduğumda eşim bana çeşmeyi açamadığını bu nedenle kadının kendisine yardım ettiğini söyledi.

İşte o video...