Abone Ol

Kocası evli kadınla aldatınca...

Telefonunda cinsel içerikli mesajlar bulduğu Fransız kocası Xavier H.'nin, kendisini evli bir bankacı kadınla aldattığını öğrenince boşanma davası açan G.H., 2.5 milyon lira tazminat istedi.

Kocası evli kadınla aldatınca...

Eşini yatak odalarında, evli bir kadınla aldatan Fransız kocaya boşanma davası açıldı... Davada 41 yaşındaki G.H., Fransız kocası Xavier H.'den İstanbul Aile Mahkemesi'nde 2 milyon 500 bin lira tazminat talep etti. Boşanmanın zina sebebiyle gerçekleşmesini istedi. Evde cinsel içerikli haplar ve kendisine ait olmayan iç çamaşırları bulan G.H., kocasının bankacı sevgilisi A.E.'nin de evli olduğunu öğrenince evi terk etti.

AŞK MEKTUBU

Çift, 3 yıl önce evlendi. İtalya ve Fransa'da yaşadılar. Ardından da Türkiye'ye geldiler. Çiftin çocukları olmadı. G.H. çocuk istiyordu. Ancak Xavier H. için durum farklıydı. Bir önceki evliliğinden 2 çocuğu olan adam "Türk doktorlarına güvenmiyorum" diyerek tedaviyi reddetti. İhanetten şüphelenen G.H, eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Kocasının yasak ilişki yaşadığı kadının, bankacısı A.E. olduğunu gördü. Kocasının telefonunda cinsel içerikli mesajlar gördü, kendi yatak odasında aldatıldığını öğrendi. A.E. de evliydi. Evde detaylı bir arama yapan G.H., kendisine ait olmayan iç çamaşırları, cinsel gücü artırıcı ilaçlar buldu. Eşyaların arasında A.E.'nin kocasına yazdığı bir mektup da vardı. Mektupta A.E., Nişantaşı'nda bir otelde kaldıklarında neler hissettiğini, cinsel birlikteliklerini, kocasına duyduğu aşkı el yazısıyla kaleme almıştı. G.H., kocasının sevgilisinin lüks içinde yaşadığını fark etti. İlk eşine yüklü miktarda nafaka ödeyen koca, sevgilisine de lüks harcamalar yapıyordu.

G.H.'nin dava dilekçesinde "Bir şirkete ortak olan, yurtdışında hesapları ve yüksek geliri bulunan Xavier H.'nin banka hesapları ile Fransa ve Türkiye'deki mallarına ihtiyati tedbir konulmasını istiyoruz. Alkol sorunu olduğuna dair rapor aldırılmasını, aylık 9 bin lira yoksulluk nafakası ile 2 milyon 500 bin lira maddi manevi tazminata hükmedilmesini ve zina sebebiyle boşanmaya karar verilmesini talep ediyoruz" dendi.