Abone Ol

Klavye Delikanlıları Kerem Kaan Yıldırım kimdir nereli?

Klavye Delikanlıları bu akşam Show Tv'de başlıyor. Merakla beklenen dizi Klavye Delikanlıları'nda Kerem karakterine hayat veren Kaan Yıldırım kimdir evli mi? Kaan Yıldırım nereli kaç yaşında? Kaan Yıldırım ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Klavye Delikanlıları Kerem Kaan Yıldırım kimdir nereli?

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Klavye Delikanlıları Show Tv'de bu akşam başlıyor. Birinci bölüm fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken Klavye Delikanlıları'nda Kerem Tanrıverdi karakterine hayat veren Kaan Yıldırım kimdir nereli kaç yaşında?

Ulan İstanbul dizisinde oynadıktan sonra adından sıkça söz ettiren Kaan Yıldırım uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl Ezgi Eyüpoğlu ile dünya evine giren Kaan Yıldırım'ın gelin biyografisine yakından bakalım.

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

1986 doğumlu Kaan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde yer aldı. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri yapımlarında oynadı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı. 2017’de vizyona giren Bölük filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım Klavye Delikanlıları’nın Kerem’i olarak izleyici karşısına çıkacak.